17 C
Amsterdam
zondag, 18 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam – Locals Coffee

+ Google Maps
Eerste Jacob van Campenstraat 27-H
Amsterdam, Noord-Holland 1072 BC Nederland
06 24910728 https://www.localscoffee.nl/

Locatie in Amsterdam – Locals Coffee. Koffie drinken in Amsterdam – Locals Coffee

“Wij zijn gisteren bij Locals Coffee geweest en hebben daar een heerlijk broodje kip met avocado gegeten. Vriendelijke bediening en erg gezellig. Ze hebben ook een terras waar je lekker kunt zitten”, aldus een van onze redactieleden over Locals Coffee in de Pijp.

Naast een lekker broodje kip met advocado en een heerlijke bak koffie kun je bij Locals Coffee terecht voor een smaakvol ontbijtje zoals Yoghurt, fruit, granola en sia saadjes. Een keuze waar u ook geen spijt van krijgt is Aç aí Bowl. Voor de brunch sieren Hummus, Tuna, Salmon en gerechtjes met Advocado onder andere de kaart. Op de menu kaart staat zelfs een heuse ‘pattiserie’ vermeld waar u kunt kiezen uit (chocolade) croissant, bananenbrood, carrot brood, pasta del nata of een brownie.

Locals Coffee is gelegen in de Eerste Jacob van Campenstraat in de Amsterdamse Pijp. Een zeer knus ogend deel van de Amsterdamse Pijp waar u zeker eens een kijkje kunt gaan nemen. In de buurt zitten veel restaurantjes, leuke winkeltjes en de Albert Cuyp markt. Gerard Douplein ligt in de buurt en daar kunt u gezellig een drankje gaan doen. Helemaal met lekker weer is het genieten. In de buurt zitten bijvoorbeeld ook de vernieuwde Ferdinand Bolstraat en het Marie Heinekenplein.

Locals Coffe, adres: Eerste Jacob van Campenstraat 27-H, 1072 BC Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

Locatie in Amsterdam - Locals Coffee
  • Er zijn geen resultaten gevonden.