14.6 C
Amsterdam
zondag, 31 mei 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam: Grand Café Hoekenrode

+ Google Maps
Hoekenrode 2
Amsterdam, Noord-Holland 1102 BR Nederland
Hoekenrode 2 http://hoekenrode.nl/

Locatie in Amsterdam: Grand Café Hoekenrode

Grand Café Hoekenrode is een grote locatie met een moderne inrichting en strakke uitstraling met als blikvanger, een grote bar in het midden van de zaak. Naast de bar heeft Hoekenrode een grote borrelruimte en een separaat restaurant gedeelte met ongeveer 100 zitplaatsen. Grand Café Hoekenrode heeft een maximum capaciteit van 200 zitplaatsen en ongeveer 450 staanplaatsen.

Ligging

Grand Café Hoekenrode is gevestigd, naast het Station Amsterdam Bijlmer Arena en is centraal gelegen tussen de Amsterdamse Poort en de Arena Boulevard.
Het is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer en het ligt op loopafstand van het nieuwe culturele centrum van Amsterdam. Met als naaste buren het Hilton Hampton Inn hotel, de bioscoop Pathé Arena, de Heineken Music Hall, Ziggo Dome en ons mooie Ajax stadion de Johan Cruijff Arena is Grand Café Hoekenrode de locatie als aanvulling op mooie dag of avond uit.

Een heerlijk verwarmd terras

Op het (verwarmde) terras van Grand Café Hoekenrode kun jij je uitstekend vermaken. Met een parasolletje boven het bolletje en een biertje voor je snufferd kom je gezellig in de stemming voor de voetbalwedstrijd van Ajax of een concert in de AFAS Live of de grote Ziggo Dome. Grand Café Hoekenrode is bij uitstek de ideale locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bespreking, Business-to-Business meetings, groepsarrangementen, borrels, evenementen en/of feesten. En hoe mooi is het volgende wel niet, zeg. Ze bieden bezoekers de mogelijkheid heerlijk te kunnen borrelen aan een speciale taptafel zonder op de barman te hoeven wachten! U kunt direct van de vers getapte biertjes genieten!

Self-Service Biertap!

Hoekenrode biedt u de mogelijkheid heerlijk te borrelen aan een taptafel zonder op de barman te hoeven wachten! Je kunt direct van je eigen getapte verse biertjes genieten. Kortom: ideaal!

Hotels in de buurt

Holiday Inn Amsterdam – Arena Towers 4-sterrenhotel
easyHotel Amsterdam Arena Boulevard 2-sterrenhotel
Jaz in the City Amsterdam 4-sterrenhotel

 

Grand Café Hoekenrode, adres: Hoekenrode 2, 1102 BR Amsterdam Arena

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

 

  • Er zijn geen resultaten gevonden.