3.3 C
Amsterdam
donderdag, 12 december 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Gent aan de Schinkel

+ Google Maps
Theophile de Bockstraat 1
Amsterdam, Noord-Holland 1058 TV Nederland
020 - 388 2851 https://www.gentaandeschinkel.nl/

Gent aan de Schinkel

Gent aan de Schinkel is een Belgisch café met heerlijke bieren, smakelijke gerechten en een heerlijk verwarmd terras! Maar dat is nog niet alles, hoor!

Ligging

Gent aan de Schinkel is gelegen op een uniek plekje achter het Vondelpark. Je vindt ze achter het Vondelpark aan de fietsbrug over de Schinkel, op de hoek van de Sloterkade/Theophile de Bockstraat.

Trappistenbiertje op het terras

Gent beschikt over twee heerlijke terrassen waar je met een overheerlijk Belgisch trappistenbiertje, garnalenkroketjes en andere lekkernijen, lekker aan het water naar de voorbij varende bootjes en langskomende Amsterdamse fietsers kunt kijken. Het andere terras dat grenst aan Gent is lekker verwarmd dus daar zou je in de herfst ook lekker terecht kunnen.

Vegan bitterballen op de kaart

En, Gent aan de Schinkel heeft wat nieuws… Naast de gewone bitterballen staan er geheel in lijn met 2019, sinds kort ook vegan bitterballen op de kaart.

Parkeren bij Gent aan de Schinkel

Parkeren kan voor de deur. Er is betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag vanaf negen uur ‘s ochtends tot twaalf uur middernacht. Zondag kan je geheel gratis parkeren. Amsterdammers raden we trouwens aan lekker op de fiets te gaan! Even door het Vondelpark en genieten maar!

Hotels in de buurt

Ben je op zoek naar een hotel in de buurt van Gent aan de Schinkel? Hieronder tref je een overzicht van enkele hotels die in de buurt zijn gelegen.

XO Hotels Infinity 3-sterrenhotel
Savoy Hotel Amsterdam 3-sterrenhotel
XO Hotels Couture Amsterdam 4-sterrenhotel

Gent aan de Schinkel, adres: Theophile de Bockstraat 1, 1058 TV Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid

 

 

  • Er zijn geen resultaten gevonden.