24.7 C
Amsterdam
vrijdag, 23 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam: (eet) café Hans & Grietje

+ Google Maps
27, Spiegelgracht,
Amsterdam, Noord-Holland 1017 JP Nederland
020 624 6782 http://hansengrietjeamsterdam.nl/

Locatie in Amsterdam: (eet) café Hans & Grietje

Café Hans & Grietje ligt in het bruisende hart van het Amsterdamse Spiegelkwartier. Het is slecht 5 minuten verwijderd van het Leidseplein en het Rijksmuseum. Maar ook met de trams 1,2 en 5 (Leidseplein), 7 en 10 (Spiegelgracht) en 16 en 24 (Vijzelgracht) brengen je erg dicht bij het café zodat je er makkelijk naar toe kan lopen.

Lekkere lunch

Wanneer je lekker wat wilt gaan lunchen, kan je dat goed doen bij café Hans & Grietje. Je kan hier genieten van een overheerlijke lunch met een verfrissend biertje of wijntje. Op de menukaart vind je verschillende warme gerechten, namelijk een hamburger, een lekker soepje, een schnitzel of kipsaté. Dus wanneer je gek bent op warm eten tijdens de lunch, kan je hier een heerlijk gerecht uitzoeken.

Wanneer je toch liever gaat voor een koud gerecht kan je hier ook zeker weten terecht. Je kan hier bijvoorbeeld een overheerlijke clubsandwich krijgen of een lekkere salade. Maar ook een lekkere omelet of uitsmijter of een lekker belegd pistoletje kan je hier krijgen. Je kan hier dus prima terecht voor een heerlijke lunch.
Van 11:00 tot 17:30 kan je terecht voor de lunch. Je kan ervoor kiezen om lekker uitgebreid te gaan lunchen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom wanneer je snel wat wilt lunchen.

Gek op pannenkoeken?

Ben jij gek op pannenkoeken en heb je hier zin aan tijdens de lunch? Dan kan je deze ook krijgen bij Café Hans & Grietje. Ze hebben namelijk verschillende soorten pannenkoeken en deze kan je heerlijk opeten in het bruine café.

Genieten van het heerlijke zomerse weer

Wanneer buiten de zon schijnt en het lekker warm is, wil iedereen natuurlijk lekker buiten op het terras zitten met een drankje. Dit is gelukkig ook mogelijk bij café Hans & Grietje. Je kan in de zomer op het terras zitten tot in de late uurtjes en je kan heerlijk genieten van de zon. Maar wanneer het in de winter wat kouder is, ben je natuurlijk ook welkom in het bruine café Ze hebben een heerlijke openhaard binnen staan waar je lekker voor kan gaan zitten met een warme kom erwtensoep. De zomer en de winter hebben op deze manier beide wel iets, zodat je van beide seizoenen lekker kan genieten.

Wat te vieren?

Heb je wat te vieren? Dan ben je ook welkom bij het café. Op de eerste verdieping hebben ze namelijk een bar en hier kan je gezellig met vrienden en/of familie zitten om samen wat te drinken. Wanneer je dit graag wilt doen, is het makkelijk of even contact met ze op te nemen en dan kunnen jullie de mogelijkheden bespreken.

Hans & Grietje adres: 27, Spiegelgracht, 1017 JP Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Locatie in Amsterdam: (eet) café Hans & Grietje
  • Er zijn geen resultaten gevonden.