9.8 C
Amsterdam
vrijdag, 16 april 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Café George

+ Google Maps
Leidsegracht 84
Amsterdam, Noord-Holland 1016 CR Nederland
Amsterdam

Café George

“Een Franse Brasserie in New York, maar dan in Amsterdam”, aldus Café George! Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Vers fruit en yoghurt

Vers fruit in combinatie met lekkere yoghurt, is een mogelijkheid mocht je willen ontbijten bij George! Maar er zijn nog meer producten die je kunt bestellen. Later op de dag is het helemaal een feest. Op de kaart lees je salades, diverse broodjes, pizza’s, vlees en vis. Bij George kun je eten maar ze doen ook aan ‘take away’.

Het terras van George

Onlangs benoemde we het terras van George bij een mooie lijst van terrassen in Amsterdam. En dat terras is klein maar fijn! Zeer fijn zelfs. Het terras ligt aan de voorkant van het café en als je daar lekker buiten zit dan is dat midden in de stad.

Stadse Leidsegracht

Echt Amsterdams aan de stadse Leidsegracht waar de bootjes langs komen varen. Wat wij ook mooi vinden is dat het tussen de authentiek uitziende grachtenpanden is gelegen. George opent de deuren vanaf 11:00 uur in de ochtend en je kunt er terecht voor lekker ontbijtjes, lunches, diners, heerlijke wijntjes en andere drankjes.

Hotels in de buurt

Hotel Mosaic Eerste Constantijn Huygensstraat 16A 3-sterrenhotel
Amsterdam Hostel Leidseplein Korte Leidsedwarsstraat 79 2-sterrenhotel
Lloyd Hotel Oostelijke Handelskade 34 3-sterrenhotel

 

Café George Amsterdam, adres: Leidsegracht 84, 1016 CR Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

 

  • Er zijn geen resultaten gevonden.