18.3 C
Amsterdam
zaterdag, 24 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam: Brasserie De Hoge Dijk

+ Google Maps
Abcouderstraatweg 46
Amsterdam, Noord-Holland 1105 AA Nederland
0294281241 https://www.dehogedijk.nl/brasserie-de-hoge-dijk/

Locatie in Amsterdam: Brasserie De Hoge Dijk

“Wij zijn zeven dagen per week de gehele dag geopend voor golfers èn niet-golfers. Van een heerlijk kopje koffie in de ochtend, een snelle of uitgebreide lunch in de middag tot een fantastisch diner in de avond. Ook hebben we ruime vergaderruimtes, al dan niet met catering, voor je zakelijke evenementen.”, aldus Brasserie De Hoge Dijk.

Ligging

Brasserie De Hoge Dijk is gelegen aan de Abcouderstraatweg 46 in Amsterdam. De heerlijke brasserie ligt op het golfterrein van De Hoge Dijk.

Terras van Brasserie De Hoge Dijk

Brasserie De Hoge Dijk… Tjonge, jonge, jonge, wat kun je hier toch lekker genieten op een heerlijk ruim terras in Amsterdam, zeg. De Brasserie gelegen op het golfterrein is zeven dagen geopend voor golfers en voor niet golfers. Iedereen kan daar dus met een gerust hart geniet van een drankje, een uitgebreide lunch of een klasse diner in de avonduren.

Ruimtes die verhuurd worden

Voor de zakenlieden onder ons ze hebben ook prachtige ruimtes die verhuurd worden als vergaderruimtes. Ideaal in combinatie met het terras of een gezellig middagje golf met uw collega’s.

Brasserie De Hoge Dijk, adres: Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

 

Locatie in Amsterdam: Brasserie De Hoge Dijk "Wij zijn zeven dagen per week de gehele dag geopend voor golfers èn niet-golfers. Van een heerlijk kopje koffie in de ochtend, een snelle of uitgebreide lunch in de middag tot een fantastisch diner in de avond. Ook hebben we ruime vergaderruimtes, al dan niet met catering, voor je zakelijke evenementen.", aldus Brasserie De Hoge Dijk
  • Er zijn geen resultaten gevonden.