17.9 C
Amsterdam
maandag, 19 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam – Bar-Restaurant Lion Noir

+ Google Maps
Reguliersdwarsstraat 28
Amsterdam, Noord-Holland 1017 BM Nederland
020 627 6603 https://lionnoir.nl/

Locatie in Amsterdam – Bar-Restaurant Lion Noir

Bar-Restaurant Lion Noir is een mooi modern Frans restaurant met een heerlijke relax ruimte, lekker cocktails aan de bar en een hele mooi tuin in het hart van Amsterdam. Je kan hier genieten van een authentiek culinaire ervaring in een erg leuke setting.

Over Lion Noir

De eigenaar van Bar-Restaurant Lion Noir is Serge Rijn. Hij krijgt hulp van Casper Reinders en Mr. Yen en begonnen zij zijn samen in 2010 Lion Noir begonnen in de historische “Gouden Bocht” aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam.

Het mooie en bijzonder interieur is ingericht door Casper Reinders samen met Thijs Murré en Serge Rijn. Ze hebben gekozen voor verschillende excentrieke voorwerpen waardoor de Lion Noir is wat het nu is.

Eten bij Lion Noir

Wanneer je gaat eten bij Lion Noir zullen de kokken Sammy Chau en Ron Dijkstra jouw eten bereiden. Ze proberen elke keer weer en nieuwe menukaart samen te stellen voor jou maar wel gekeken naar de Franse kassiekers. Ze maken gebruik van specerijen over de hele wereld, maar er wordt ook zeker gebruik gemaakt van de lokale verse ingrediënten.
Je kan er terecht voor een heerlijk diner, maar ook zeker voor een overheerlijke lunch. Wanneer je al wat gegeten hebt en nog lekker wat wilt drinken met een hapje erbij, is dit ook zeker mogelijk. Je kan namelijk lekker zitten bij Bar-Restaurant Lion Noir en genieten van de heerlijke cocktails.

Dinerkaart

Op de menukaart van Lion Noir zijn gerechten te vinden voor het Diner, maar ook voor de lunch, cocktails en borrelhapjes, een wijnlijst maar ook een menu van de chef.
Op de dinerkaart staan veel verschillende gerechten en iedereen kan hier wel wat lekkers uitzoeken. Er zijn namelijk veel verschillende voorgerechten en ook voor de vegetariër zijn er geschikte voorgerechten. Er zijn voorgerechten met vis, vlees of groentes voor de vegetariër.

Ook bij de hoofdgerechten is er weer genoeg keuze uit verschillende dingen. Hier is ook uiteraard weer rekening gehouden met de vegetariërs, maar ook hier kan je genieten van een lekker stukje vlees en/of vis.

Ook een lekker dessert is natuurlijk niet te missen op de menukaart. Je kan hier overheerlijke wentelteefjes krijgen, een lekker kokostaartje, witte chocolade brownie en ga zo maar door.

Lunchkaart

Ook voor de lunch kan je terecht bij Lion Noir. Ze hebben heerlijke sandwichen op hun kaart staan, maar ook lekkere salades. Maar ze hebben niet alleen maar koude gerechten tijdens de lunch, maar ook lekkere warme gerechten.

Eten bij Lion Noir?

Wanneer je wel van een verrassing houdt, kan je ook nog kiezen voor het menu van de chef. Je kan hier kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangen menu. Ze verrassen je dan met overheerlijke gerechten en uiteraard kan je hier gewoon aangeven of je een allergie hebt. Op deze manier hoef je zelf niet je eten uit te zoeken, maar doen zij dit voor je. Je kan je dus ook lekker laten verrassen bij Lion Noir en heerlijk gaan genieten.

Bar-Restaurant Lion Noir adres: Reguliersdwarsstraat 28, Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Locatie in Amsterdam - Bar-Restaurant Lion Noir
  • Er zijn geen resultaten gevonden.