20 C
Amsterdam
maandag, 19 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam: Bar Brandstof

+ Google Maps
Marnixstraat 341,
Amsterdam, Noord-Holland 1016 TD Nederland
020 422 0813 http://www.bar-brandstof.nl/

Locatie in Amsterdam: Bar Brandstof

Al enkele jaren kan je bij Bar Brandstof genieten van een heerlijke koffie, lunch, snelle hap of een borrel. Het is een erg leuke plek om zeker even langs te gaan wanneer je in Amsterdam bent. Je kan hier eigenlijk wel van alles krijgen.

Ligging

Bar Brandstof ligt op de hoek van de Marnixstraat en de Rozengracht in Amsterdam. Het is op de kruis tussen West en de Jordaan. Het is een erg toegankelijke plek en het is niet zo moeilijk te vinden. Het is dus zeker de moeite waard om hier een keer langs te gaan. Amsterdammers kunnen het beste op de fiets springen en er zijn diverse trams die vlakbij stoppen!

Een lekker ontbijtje

Wanneer je eens lekker buiten de deur wilt ontbijten, dan kan dat bij Bar Brandstof. Je kan hier genieten van een heerlijke huisgemaakt cruesli met yoghurt en jus d’orange of gewoon een lekkere kop koffie. Bar Brandstof is 7 dagen in de week geopend en van maandag tot en met vrijdag zelfs al om 08:00, zodat ze jou kunnen voorzien van een overheerlijk ontbijt.

Ook voor de lunch kan je hier terecht

Je kan er niet alleen ontbijten, maar ook voor een lunch kan je terecht bij Bar Brandstof. Tegenwoordig vinden mensen het erg belangrijk om wat gezonder te eten en daar spelen zij erg goed op in door te kiezen voor gezond brood. Je kan daarom kiezen om je lekker sandwich op Biologisch spelt desem brood of biologisch boerenlandbrood geserveerd te krijgen.

Dineren

Maar dit was nog niet het enige wat je kan bij Bar Brandstof. Je kan er namelijk ook nog eens genieten van een heerlijk diner. Vanaf 18:00 serveren ze namelijk een heerlijk diner. Je kan er heel leuk zitten en genieten van een overheerlijke maaltijd. Om de 3 maanden wordt er een nieuwe menukaart samengesteld, zodat het altijd weer een verrassing is. Uiteraard zijn er wel altijd gerechten die terug blijven komen, zodat je hier altijd van kan blijven genieten. Het zou natuurlijk jammer als de lekkere brandstofburger of het kippetje van de kaart af is.

Wanneer je gek bent op een lekker wijntje bij je eten is dit ook mogelijk. In samenwerking met Aventura Exciting Wines maken ze namelijk elke 2 maanden een nieuwe wijnkaart die past bij het seizoen. Uiteraard zijn dit natuurlijk overheerlijke wijnen waar je lekker van kan genieten bij je maaltijd.

Menukaart

Zoals je al hebt gelezen hebben ze om de 3 maanden een nieuwe menukaart, maar uiteraard houden ze een paar gerechten altijd op de kaart, zodat jij hier altijd van kan genieten. Maar natuurlijk kan je er genieten van verschillende voorgerechten, lekkere burgers, soepen en salades.

Heb je wat te vieren?

Ben je geslaagd of ben je jarig? Dan is het ook mogelijk om wat te gaan drinken bij Bar Brandstof. Je kan lekker aan de bar gaan zitten of genieten op het terras. Wanneer je met een grote groep langskomt, is het wel handig om dit even te laten weten, dan kunnen zij hier rekening meehouden.

Openingstijden:

Zaterdag 10:00 – 03:00
Zondag 10:00 – 01:00
maandag 08:00–01:00
dinsdag 08:00 – 01:00
woensdag 08:00–01:00
donderdag 08:00–01:00
vrijdag 08:00–03:00

 

Bar Brandstof adres: Marnixstraat 341, 1016 TD Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Locatie in Amsterdam: Bar Brandstof
  • Er zijn geen resultaten gevonden.