21.7 C
Amsterdam
woensdag, 21 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam: Aran Irish Pub Max Eeuweplein

+ Google Maps
Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Locatie in Amsterdam: Aran Irish Pub Max Euweplein

Ben je op zoek naar een gezellig Ierse pub in Amsterdam? Een kroeg waar u zich begeeft in Ierse sferen met uitzicht op één van de vele ingangen die het Vondelpark rijk is. Kijk hier naar de fanatieke duels uit het befaamde FA CUP toernooi. Ben je na de wedstrijden en biertjes toe aan een lekkere maaltijd? Je kunt kiezen uit een traditioneel Iers gerecht zodat je met een volle maag de avond kunt vervolgen.

Het terras van deze Ierse Pub

Het ‘Ierse’ terras ligt op het Max Euweplein in Amsterdam. Gezellig om met je vriendengroep plaats te nemen en onder het genot van een typisch donker glas bier te bespreken wat de wilde plannen van die avond gaan worden

Leuke dingen doen rondom Aran Irish Pub

Er zijn zat leuke dingen te doen rondom de Aran Irish Pub in Amsterdam. Het meest uit het oog springende is het Holland Casino, dat op een paar meter afstand is gelegen. Op het plein zelf kun je trouwens met enorme schaakstenen tegen elkaar schaken.

Uitgaan in de buurt van Aran Irish Pub

Je kunt ook lekker stappen in de buurt van de Aran Irish Pub! Iets verderop zit namelijk de Paradiso! In dat historische gebouw kun je een leuk concert bezoeken, maar er worden ook diverse andere feesten georganiseerd. Bijvoorbeeld feesten van Osie Square en de Rapido feesten. Een stukje verderop bevindt zich het Leidseplein. Rondom het plein zijn diverse mogelijkheden op het gebied van theater in Amsterdam. Qua uitgaan kun je bijvoorbeeld een bezoekje aan de Melkweg brengen of aan één van de gezellige bar dancing clubs die er rondom het Leidseplein zijn.

Aran Irish Pub, adres: Max Eeuweplein 73, 1017 MA Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

 

Locatie in Amsterdam: Aran Irish Pub Max Eeuweplein
  • Er zijn geen resultaten gevonden.