9.8 C
Amsterdam
vrijdag, 16 april 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie Amsterdam – Radijs

+ Google Maps
Jan Evertsenstraat 41HS
Amsterdam, Noord-Holland 1057 BM Nederland
020 751 3232 http://www.radijs-amsterdam.nl/

Locatie Amsterdam – Radijs. Radijs is een modern ogend buurtcafé in de vernieuwde Jan Evertsenbuurt. Inrichting staat bij deze organisatie hoog in het vaandel hetgeen ook terug is te zien in de decoratie. Bij Radijs kun je terecht voor een goede kop koffie, lunch of lekker diner! Het is tevens een van de weinige plekken in Amsterdam waar je verse verveine thee kunt drinken.

Naast lekker lunchen en dineren kun je bij Radijs in Amsterdam ook prima je laptop uitklappen om er een dagje te werken. Ben je het werken in deze ‘flex office’ even zat dan kun je met een gerust hart plaats nemen dit heerlijke terras in Amsterdam. De tafeltjes en stoeltjes zijn gepositioneerd aan de rand van de Admiralengracht. Daar plaats nemen kan het hele jaar door omdat ze een prima verwarmd terras hebben.

“Radijs houdt van ‘local’ en van afwisseling. Wijn hebben ze hier in de categorieën goed, beter en best. Waarbij ‘best’ echt geen rib uit je lijf is, beloofd. Ook mag je best even voorproeven van het speciaalbier op de tap en vertellen ze graag het verhaal achter de honingpotjes van een lokale imker”, aldus de insiders over Radijs in Amsterdam.

Openingstijden

ma – do 08.30 – 01.00
vr 08.30 – 02.00
za 10.00 – 02.00
zo 10.00 – 01.00

Radijs adres: Jan Evertsenstraat 41HS, 1057 BM Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

Locatie Amsterdam - Radijs
  • Er zijn geen resultaten gevonden.