14 C
Amsterdam
zondag, 31 mei 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

LAB111 – Cultureel Centrum in Amsterdam

+ Google Maps
Arie Biemondstraat 111
Amsterdam, Noord-Holland 1054 PD Nederland
https://www.lab111.nl/

LAB111 is een cultureel centrum in Amsterdam Oud West waar je terecht kunt voor de film. Bij LAB111 is ook een restaurant, een bar en expo. Daarnaast kun je ook ruimtes afhuren. Zo kun je er onder andere terecht voor een teamvergadering, zijn er zalen af te halen voor een festival, kun je er premières organiseren en terecht voor viewings, presentaties, lezingen en workshops.

Huurmogelijkheden

Qua ruimtes heb je er een grote en kleine filmzaal, Studio en de Kapel. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Mocht je een offerte willen aanvragen kun je
een e-mail sturen naar info@lab111.nl. Deze Amsterdamse locatie is niet te huur voor privé evenementen of feesten.

Ligging en bereikbaarheid

LAB111 is gelegen aan de Arie Biemondstraat 111. Als je in de buurt woont kun je natuurlijk de fiets pakken of te voet komen. Er zijn ook enkele mogelijkheden mocht je per openbaar vervoer reizen. Vanaf het Amsterdam Centraal Station is het iets langer dan twintig minuten reizen. Kijk even op de site van het GVB of 9292.nl welke OV-opties het handigste zijn. Mocht je per auto reizen kun je bij ParkBee in de buurt parkeren.

In de buurt

In de buurt van LAB111 zijn voldoende dingen te beleven. Zo kun je een wandeling maken. Het Ten Kateplein is misschien een plein waar je nog nooit geweest bent. Er zit WG Kunst in de buurt. In Oud West kun je bijvoorbeeld ook naar OT301 gaan. In deze locatie kun je terecht voor live optredens, films en cursussen.

Adres: Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam

  • Er zijn geen resultaten gevonden.