17.6 C
Amsterdam
vrijdag, 10 juli 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Frascati Amsterdam

+ Google Maps
Nes 63
Amsterdam, Noord-Holland 1012 KD Nederland
www.frascatitheater.nl

Frascati Amsterdam is een innovatief en dynamisch theater in het centrum van Amsterdam. Jaarlijks presenteert Frascati zo’n 450 verschillende nationale en internationale voorstellingen en produceert het zo’n twintig grote en kleine producties.

In de Nes hebben we vier zalen, Frascati 1, 2 en 3 waarin toonaangevend werk uit binnen- en buitenland wordt getoond. Sinds kort hebben we ook beschikking over Frascati 4 (de voormalige Engelenbak). Onze vaste gezelschappen gaan vaak bij ons in première. Van groepen als Dood Paard en Maatschappij Discordia tonen we alle voorstellingen. Daarnaast spelen onder meer Toneelgroep Amsterdam, Theater Rotterdam en Toneelgroep Oostpool een deel van hun voorstellingen in Frascati en bieden we onderdak aan gezelschappen zoals De Warme Winkel . Ook is er veel theater uit het buitenland te zien, en is er veel aandacht voor dans, performance en theater op locatie.
In Frascati 4 krijgt pril werk een kans; jong, innovatief maar nog niet gevestigd, Frascati 4 is hét theaterlaboratorium van de Randstad.

Bron: Frascati

Frascati Amsterdam
  • Er zijn geen resultaten gevonden.