6.1 C
Amsterdam
donderdag, 21 januari 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

De Kleine Komedie – Theaterzaal in Amsterdam

+ Google Maps
Amstel 56 -58
Amsterdam, Noord-Holland 1017 AC Nederland
www.dekleinekomedie.nl

De Kleine Komedie – Theaterzaal in Amsterdam

Een leuke theaterzaal/rijksmonument gelegen in Amsterdam. Het gebouw waar het theater zich bevindt is gebouwd in 1786. Volgens de laatste schatting die bij ons bekend is kunnen er in totaal 500 bezoekers in het gebouw. Het theater in Amsterdam richt zich vooral op kleinkunst.

In het beroemde Amsterdamse pand worden door het jaar heen een heleboel activiteiten georganiseerd. Kleine tipjes van de sluier met betrekking tot activiteiten die er worden georganiseerd zijn Cabarestafette en Muzikale Helden.

Cabarestafette en Muzikale Helden

De Cabarestafette biedt een podium aan verrassendste talenten, de nieuwste sensaties en de grootste beloften. Een andere leuke activiteit bij de theaterzaal is Muzikale Helden. Dat is de muzikale aftrap van het theaterseizoen. De helden zingen nummers die je misschien niet bij hen verwacht en liedjes van muzikanten die zij diep bewonderen.

Begrip in Amsterdam

De theaterzaal is een absoluut begrip in Amsterdam. Zij zijn absoluut de moeite waard om eens een bezoekje aan te brengen. Ze zijn gelegen aan de Amsterdamse Amstel. Ze liggen precies op het hoekje van de Halve Maansteeg. Op tientallen meter lopen van het befaamde Rembrandtplein.

Overige theaters

Cultuurstad Amsterdam heeft natuurlijk nog veel meer theaters in de hoofdstad zoals het Apollofirst Theater, Badhuistheater, Bijlmer Parktheater, Boom Chicago, CC Amstel, Compagnietheater, CREA, De Krakeling, Eye Filmmuseum, Frascati, Het Amsterdamse Bostheater, Het Amsterdams Theaterhuis, Internationaal Danstheater, Joods Historisch Museum, Koninklijk Theater Carré, De Meervaart, Moco Museum, Polanentheater, PLEIN THEATER, Podium Mozaïek, Het Rembrandthuis, Roode Bioscoop, THOPSS Theater, Torpedo Theater, Toneelmakerij en Veem House for Performance.

De Kleine Komedie, adres: Amstel 56-58, Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Theaterliefhebbers kijken uit naar ‘Muzikale Helden’ bij De Kleine Komedie

Publiek vermaakt tijdens Muzikale Helden bij De Kleine Komedie

KERST, KERSTER, KERSTST bij De Kleine Komedie

Bejubelde voorstelling ‘Welkom in Partizanië’ in de Kleine Komedie

Bruto Nationaal Geluk bij de Kleine Komedie

De Kleine Komedie
  • Er zijn geen resultaten gevonden.