7.4 C
Amsterdam
maandag, 1 maart 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Café Beis – bar / restaurant / Amsterdam

+ Google Maps
Haarlemmermeerstraat 27
Amsterdam, Noord-Holland 1058 JN Nederland

Café Beis is een no nosens all day concept met 9 tapbieren, heerlijke koffie, betaalbaar diner en een top plek om je verjaardag te vieren! Maar, je kunt er natuurlijk veel meer leuke dingen doen. Een kijkje in de evenementenagenda van Beis leert ons dat je er voetbalwedstrijden kunt kijken op groot scherm. Er worden bij tijd en wijlen een 30 seconde toernooien en pub quiz georganiseerd.

Haarlemmerstraat

Beis is gelegen in de gezellige Haarlemmerstraat. In deze straat zijn nog veel meer leuke dingen te beleven. De Haarlemmerstraat is een straat in het centrum van Amsterdam, gelegen in het verlengde van de Nieuwendijk in westelijke richting van het Singel tot aan de Korte Prinsengracht.

Bereikbaarheid

Amsterdammers kunnen, mits ze goed ter been zijn, het beste de fiets pakken om het café te bereiken. Mocht je niet kunnen fietsen of je komt van buiten Amsterdam zijn er voldoende mogelijkheden om per openbaar vervoer te reizen.

Zo kun je via het Centraal Station in Amsterdam reizen. Je pakt tramhalte CS. Tram Westzijde. Je reist per tram 11. Je stapt dan uit als je bij tramhalte Curaçao straat bent aangekomen. Je kunt ook tram 17 richting Osdorp nemen. Je stapt dan uit bij het Surinameplein. Vanaf tramhalte Curaçao en Surinameplein is het maar enkele minuutjes lopen.

Leuke dingen in de buurt

De Haarlemmerstraat is een beroemde straat in Amsterdam. In de buurt van Beis zijn voldoende leuke dingen te doen. Zo kun je een bezoekje kunnen combineren met een dagje winkelen in de Haarlemmerstraat. In deze Amsterdamse straat zijn veel leuke winkeltjes te bezoeken. Naast lekker shoppen zitten er veel meer leuke restaurantjes, koffiezaken en drinkgelegenheden.

Adres: Haarlemmermeerstraat 27, 1058 JN Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd:

Zoek jij een restaurant in Amsterdam?

  • Er zijn geen resultaten gevonden.