8.4 C
Amsterdam
donderdag, 25 februari 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Broedplaats LELY in Amsterdam

+ Google Maps
Schipluidenlaan 12
Amsterdam, Noord-Holland 1062 HE Nederland

Broedplaats LELY in Amsterdam

Broedplaats LELY is een kunstcentrum in Amsterdam plek waar je kunt wonen en werken. Hier tref je internationale kunstenaars en huurders zoals STEIM en De Appel.

Ligging en bereikbaarheid

Broedplaats LELY ligt een aardig eindje uit het centrum, op de Schipluidenlaan 12. Amsterdammers kunnen beste op de fiets stappen. Vanaf Amsterdam Centraal Station naar LELY is het ongeveer een half uur reizen per openbaar vervoer. Kijk van tevoren even op 9292 of een ander reisinformatiesysteem om te kijken hoe je het beste kunt reizen.

Mocht je via het Centraal Station reizen kun je het beste naar het Oosten rijden op de Prins Hendrikkade, richting de Oudezijds Kolk. Neem vervolgens de s100, s101, s102 en A10 naar de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West. Neem de afrit Overtoomse Veld vanaf de Cornelis Lelylaan/S106. Ga verder op de Delflandlaan en Rijd naar de Schipluidenlaan.

Hotels in de buurt

Ben je op zoek naar een hotelovernachting in de buurt van deze creatieve broedplaats? Er zijn genoeg mogelijkheden. Hieronder benoemen we enkele hotels die in de buurt zijn gelegen.

Bezienswaardigheden in de buurt

Wil je jouw bezoekje aan LELY combineren met een ander uitje? Je zou even lekker kunnen gaan uitwaaien in het Rembrandtpark. Dit park is in de buurt gelegen. Mocht je meer op zoek
zijn naar leuke activiteiten neem dan eens een kijkje in onze leuke dingen doen agenda.

Hotel NH Amsterdam Centre
4-sterrenhotel
XO Hotels Van Gogh Amsterdam
3-sterrenhotel
XO Hotels Couture Amsterdam
4-sterrenhotel
Sara’s Boutique Hotel
2-sterrenhotel

Openingstijden

Wil je weten wanneer LELY geopend is? Hieronder tref je de openingstijden.

Adres: Schipluidenlaan 12, 1062 HE Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Broedplaats LELY in Amsterdam Broedplaats LELY is een kunstcentrum in Amsterdam plek waar je kunt wonen en werken. Hier tref je internationale kunstenaars en huurders zoals STEIM en De Appel.
  • Er zijn geen resultaten gevonden.