5.3 C
Amsterdam
zondag, 7 maart 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Betty Asfalt Complex – theater in Amsterdam

+ Google Maps
Nieuwezijds Voorburgwal 280
Amsterdam, Noord-Holland 1012 RB Nederland
www.bettyasfalt.nl

Betty Asfalt Complex – theater in Amsterdam

Het Betty Asfalt Complex is een theater aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 in Amsterdam. Het theater is gehuisvest in een monumentaal pand. Dit gebouw is gelegen in het centrum van Amsterdam. In het Betty Asfalt Complex kunnen bezoekers onder andere genieten van cabaret, toneel, muziek, film en literaire avonden. Wij hebben Betty Asfalt uiteraard opgenomen in de lijst: theater in Amsterdam.

Er zijn een aantal bekende en zeer humorvolle personen aan Betty Asfalt verbonden. Zo kun je via Betty Asfalt TV genieten van Dominee Gremdaat, Margreet Dolman en Emmy Kapoek. Via een online winkel op de website van Betty Asfalt kun je t-shirts en boeken met betrekking tot Dominee Gremdaat kopen.

Ligging en bereikbaarheid

Het Betty Asfalt complex is gelegen op korte afstand van het Paleis op De Dam. Het Spui zit hier ook dicht in de buurt. Op het moment van schrijven stoppen er diverse trams vlakbij het Amsterdamse theater. Dit zijn tramlijn, 1, 2 en 5 (halte De Dam of Spui), lijn 13, 14 en 17 (halte Dam) en lijn 4,9,16,24 en 25 (halte Dam). Er stoppen tevens enkele buslijnen. Check voor de zekerheid altijd 9292.nl, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Leuke dingen in de buurt

In de buurt van het Betty Asfalt Complex zijn enorm veel leuke dingen te doen. Zo kun je een bezoekje aan het Paleis op De Dam brengen. Daar zijn geregeld leuke tentoonstellingen die je kunt bezoeken. Bij de Spuibuurt zitten leuke restaurants om een hapje te eten. Er zitten tevens leuke gelegenheden waar je een drankje kunt doen. Het zijn maar enkele tipjes van de sluier. Je loopt namelijk binnen een mum van tijd de stad in. Daar zijn natuurlijk veel leuke dingen te beleven.

Overige theaters

Cultuurstad Amsterdam heeft natuurlijk nog veel meer theaters in de hoofdstad zoals het Apollofirst Theater, Badhuistheater, Bijlmer Parktheater, Boom Chicago, CC Amstel, Compagnietheater, CREA, De Kleine Komedie, De Krakeling, Eye Filmmuseum, Frascati, Het Amsterdamse Bostheater, Het Amsterdams Theaterhuis, Internationaal Danstheater, Joods Historisch Museum, Koninklijk Theater Carré, De Meervaart, Moco Museum, Polanentheater, PLEIN THEATER, Podium Mozaïek, Het Rembrandthuis, Roode Bioscoop, THOPSS Theater, Torpedo Theater, Toneelmakerij en Veem House for Performance.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Vier jij vaderdag bij Betty Asfalt Complex

Heerlijk portie dubbelcabaret bij Betty Asfalt

Open BAC bij Betty Asfalt Complex

Het Betty Asfalt Complex Amsterdam
  • Er zijn geen resultaten gevonden.