15.8 C
Amsterdam
maandag, 3 augustus 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Beatrixpark – Park in Amsterdam

+ Google Maps
Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Beatrixpark – Park in Amsterdam

Een kijkje in de geschiedenisboeken van Amsterdam, leert dat het Beatrixpark is geopend in mei 1938. Het stadse park is hiermee één van de oudste moderne stadsparken onder de parken in Amsterdam. In het Beatrixpark kun je heerlijke wandelingen maken en lekker fietsen.

Pierenbad en kinderspeelplaats

Je mag in het park niet barbecueën. Desondanks zijn er genoeg leuke dingen te doen. Mocht je met jong kroost een bezoekje aan het Amsterdamse park brengen, kun je bij lekker weer gezellig naar het Pierenbad gaan. Er is tevens een kinderspeelplaats waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Ligging

Vanaf de A10 Ringweg-Zuid gezien ligt het park aan de noordzijde. Een betere uitleg is misschien wel tussen de Beethovenstraat en de RAI.

Leuke dingen in de buurt

In de buurt zijn genoeg leuke dingen te doen. Derhalve zou je een bezoekje aan het park met andere dingen kunnen combineren. In de RAI Amsterdam worden bijvoorbeeld vaak leuke dingen georganiseerd. Je moet dan denken aan events zoals bijvoorbeeld concerten, beurzen of dance-events. Daarnaast ga je vanaf het park zo de stad in. Je zit dan in Amsterdam-Zuid. Dit stadsdeel zit vol met leuke restaurants, cafés en winkels.

Overige parken

Andere parken in de stad zijn onder andere het Sloterpark, Martin Luther Kingpark, Oosterpark, Sarphatipark, Rembrandtpark, Noorderpark, Vondelpark en het Westerpark.

vrijetijdamsterdam.nl

Beatrixpark - Park in Amsterdam
  • Er zijn geen resultaten gevonden.