12.2 C
Amsterdam
donderdag, 25 februari 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

5and33 (5&33) – restaurant in Amsterdam

+ Google Maps
Martelaarsgracht 5
Amsterdam, Noord-Holland 1012TN Nederland

5and33 (5&33) is een restaurant in Amsterdam. Dit restaurant is gelegen aan de Martelaarsgracht 5. Dit restaurant is gelegen in het art’otel, een hotel dat een eigentijds karakter heeft en architectonische stijl samengaat met een op kunst geïnspireerd decor. Bij 5&33 kun je terecht voor een ontbijt, lunch en/of diner. Er worden verschillende gerechten bereid. Daarnaast kun je er events organiseren en zijn er themaavonden zoals Ladies Night, Truffle Tuesday en een dansavond met dj.

Ligging en bereikbaarheid

Amsterdammers kunnen het beste op de fiets komen. Mocht je per openbaar vervoer reizen zijn er ook diverse mogelijkheden. Het beste is dan om via Amsterdam Centraal te reizen. Vanaf dit treinstation is het maar enkele minuten lopen. Je loopt vanaf het Stationsplein naar het Westen en gaat richting de Prins Hendrikkade. Na 170 meter ga je rechtsaf en dan ben je aangekomen.

Auto en parkeren

Kom je met de auto? In de regel rijd je dan via de A10. Volg dan de s114 en S100 naar de Martelaarsgracht in Amsterdam-Centrum. Neem de A10, s114 en S100 naar de Martelaarsgracht in Amsterdam-Centrum. Er zijn diverse parkeermogelijkheden in Amsterdam. Laat je vooraf altijd goed informeren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Adres: Martelaarsgracht 5, 1012 TN Amsterdam

Gerelateerd: Zoek jij een restaurant in Amsterdam?

  • Er zijn geen resultaten gevonden.