YOGA CLASS ‘RELAX AND BALANCE’ bij PLLEK

YOGA CLASS 'RELAX AND BALANCE' bij PLLEK
Pllek. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

YOGA CLASS ‘RELAX AND BALANCE’ bij PLLEK 

Onder leiding van Noëlle Sterk en gastdocenten kun je elke zondagochtend bij Pllek vanaf half elf genieten van anderhalf uur Yoga met uitzicht over het IJ.

Dynamisch en gevarieerd

De lessen zijn dynamisch en gevarieerd, bouwen op van een korte meditatie naar een actief gedeelte (yang) en eindigen met lange intensieve stretches (yin).

Weersomstandigheden

Onder (bijna) alle weersomstandigheden gaat de les door tenzij er een groot festival of evenement is; dit kun je checken op de agenda op de website van Pllek. Bij slecht weer en in de winter is het binnen in “de Zaal”. In de zomer met mooi weer is het buiten op het strand.

Thai Yoga Massage

Soms zijn er partner-yoga oefeningen of massage basics uit Shiatsu en Thai Yoga Massage. Iedere les is een reis naar binnen met veel aandacht voor de ademhaling, het respecteren van je fysieke grenzen en het vinden van ontspanning en ‘peace of mind’ in alle houdingen.

Fris matje

Er zijn yogamatjes, blokken en fleeces aanwezig. De matjes worden ook buiten gebruikt dus wil je een “fris” matje dan leg je je eigen yoga mat er overheen. Er is verwarming in de zaal.

vrijetijdamsterdam.nl

NIEUW REAGEER ONDER HET ARTIKEL! 

Gerelateerd bericht:

Ik Houd Van Holland bij Pllek