Koningsdag 2019 in Amsterdam (en Koningsnacht)

Koningsdag 2019 in Amsterdam (en Koningsnacht)
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Koningsdag 2019 in Amsterdam (en Koningsnacht)

Zaterdag 27 april 2019 is het tijd voor Koningsdag 2019 in Amsterdam. Traditiegetrouw zullen er op die dag weer een hoop leuke dingen te doen zijn in Amsterdam. Hieronder vindt u activiteiten waar u aan kunt deelnemen tijdens Koningsdag 2019 in Amsterdam.

Café La Rosa in de Oranjestemming

Café La Rosa gaat mee in de Oranjestemming. Het is 26 en 27 april feest bij deze horecagelegenheid aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord!

Vier Koningsdag 2019 bij Poesiat & Kater!

Poesiat & Kater is een bierbrouwerij in Amsterdam-Oost. Tijdens aanstaande Koningsnacht en Koningsdag 2019 is het hier weer groot feest! We hebben later meer details over deze leuke happening!

Bredewegfestival 2019

Ze zijn al maanden hard aan het werk voor het volgende Bredewegfestival. Het programma voor de Opera op Straat is al bekend! Het festivalprogramma volgt binnenkort. Bent u er straks ook bij, op 26 en 27 april? Later meer nieuws over dit leuke festival.

Café Pleinzicht op de Oudezijds Voorburgwal 75

Café Pleinzicht op de Oudezijds Voorburgwal 75 in Amsterdam gaat weer los tijdens Koningsdag 2019 in Amsterdam! Meer hierover later via VTA.

Koningsdag bij Van der Veen Bar & Kitchen

Doe een stapje naar voren, doe een stapje terug… Doe een stapje naar voren, doe een stapje terug… Jawel. Bij Van der Veen Bar & Kitchen wordt op Koningsdag feest gevierd! Later meer info over deze feestelijkheden in de Beethovenstraat.

Vrijmarkten tijdens Koningsdag 2019 overal toegestaan

Tijdens de aankomende Koningsdag 2019 is vrijmarkt overal toegestaan van zes uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds, tenzij:anders is aangegeven, het gebied is aangewezen voor kinderactiviteiten of als er naar het oordeel van het bevoegd gezag sprake is van gevaarlijke situaties. Dat nieuws heeft de gemeente Amsterdam bekend gemaakt.

Slecht nieuws voor detailhandel en slijterijen die tijdens Koningsdag 2019 hun ‘slag willen slaan’ op het gebied van alcoholverkoop. Op 27 april 2019 is het van 06:00 uur tot en met 23:59 uur verboden om bedrijfsmatig of anders meer dan één stuks alcohol per persoon te verkopen voor gebruik elders dan ter plaatse.

Koningsnacht en Koningsdag gaan de voetjes weer van de vloer bij het homomonument! Koningsnacht start om zeven uur ‘s avonds en duurt tot één ‘s nachts. De volgende dag start het festijn alweer om elf uur in de ochtend en gaan ze door tot acht uur! Tijdens de openluchtfeesten zijn er lekkere optredens met dj’s, lekkere muziek, opgewekt publiek en vrolijke vrijwilligers!

Rapido feesten (GAY) zijn niet weer weg te denken en al helemaal niet op Koningsdag. Tijdens de viering gaat een deel van de Amsterdamse LHBTI community los op de klanken van een berg met goede dj’s tijdens de Rapido feestjes die er georganiseerd zullen worden. Traditiegetrouw start Rapido in de Paradiso. Feestbeesten die er dan nog geen genoeg van kunnen krijgen kunnen los gaan tijdens de after-party in de Westerunie.

Kingsland is terug in Amsterdam met hét Oranje festival van het jaar. Van noord tot zuid en west tot oost, vieren we samen Koningsdag met duizenden feestende bezoekers en de beste DJ’s en live-acts van het moment.

Weg van de dagjesmensen, dansen bij het Olympisch Stadion, een gouden biertje in je hand en genieten van eigenzinnige artiesten. Dit is Oranjebloesem! Jawel, jawel, dat moet weer een heerlijk feestje worden op een hopelijk met zonovergoten Koningsdag in Amsterdam 2019. Een kijkje in het programma levert de informatie op dat het een line up is met internationale klasse! Met veel artiesten van vaderlandse bodem. ‘Op Koningsdag gaan we voor een brede selectie van underground helden’, aldus de organisatie van Oranjebloesem!

.KONINGSDAG IN AMSTERDAM 2019 – CARTEL KINGSDAY 2019. Cartel Kingsday vindt plaats vanaf 12:00 uur ’s middags op 27 april 2019 tot en met 06:00 uur de volgende ochtend. Het feest vindt plaats binnen en buiten de Westerunie. Meer informatie treft u via het FB event van CARTEL KINGSDAY 2019.

Loveland van Oranje vindt traditiegetrouw op Koningsdag weer plaats in het Meerpark Amsterdam. Vanaf elf uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds kunnen bezoekers zonder enige vorm van twijfel weer helemaal los gaan! Voor meer details over het Loveland van Oranje festival kun je ook een kijkje nemen in de agenda van Vrije Tijd Amsterdam.

Op zaterdag 27 april 2019 vindt het Urban Music Festival Kingsday 2019 plaats. De organisatie heeft er zin in en we gaan er vanuit dat de artiesten en festivalgangers dat ook gaan krijgen! Het event staat ook in de Amsterdam agenda van Vrije Tijd Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here