Leuke winkels in Amsterdam om te bezoeken

Leuke winkels in Amsterdam om te bezoeken
Model van Scotch and Soda. Photocredits: Flickr.com

Leuke winkels in Amsterdam om te bezoeken

Er zitten super veel leuke winkels in Amsterdam die de moeite waard zijn om te bezoeken. Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak net als de redactie van Vrije Tijd Amsterdam. We geven enkele tips over winkels in Amsterdam die in onze ogen zeer de moeite waard zijn om te vereren met een bezoekje. Het zou leuk zijn als wij je hiermee kunnen inspireren tijdens jouw dagje winkelen in Amsterdam.

De grote Sissy Boy Homeland shop op het KNSM eiland

We zijn fan van de grote Sissy Boy Homeland shop op het KNSM eiland. De Sissy Boy winkel zit gevestigd in Loods 6 van het KNSM eiland. Bij Sissy Boy Homeland waan je je in een grote ruimte waar van alles mogelijk is. Sissy Boy verkoopt onder andere super leuke dames-, heren- en kinderkleding, woonaccessoires, speelgoed en boeken. Geen standaard collectie, maar echte creatief uitziende originele kleding en spullen. Ben je klaar met winkelen en is het tijd om na te denken waar u gaat lunchen? Niet nodig. U kunt in de Sissy Boy Homeland shop ook terecht voor een heerlijke kop koffie en een dito lunch. We schreven eens een artikel over deze sissy boy winkel.

Asics Store aan de Stadhouderskade op randje Vondelpark

De Asics Store aan de Stadhouderskade is wat ons betreft zeer de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Je kunt er terecht voor goed functionerende sportkleding. En het mooie aan alles is dat deze sportkleding er nog mooi uitziet. Je kunt er bijvoorbeeld schoenen testen maar er zijn diverse andere activiteiten waar u aan kunt meedoen. Ze hebben ook een speciale app waar ze u graag van alles over vertellen.

Scotch en Soda in de 9 straatjes

Onze favoriete kledingwinkel in de stad is de Scotch and Soda winkel in de 9 straatjes. Leuke enthousiaste verkopers in combinatie met super leuke kleding. Onze favoriete kleding welteverstaan. Voor dames en voor heren. Echt neem eens een kijkje, super leuk.

VTA staat open voor mooie tips! Heb jij een winkel die ook de moeite waard is om te vereren met een bezoekje? Wij horen dat heel graag. Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Lees ook ons blog over sportkleding en accessoires

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here