Nike en Adidas liefhebbers op wenken bediend door SuperSales.nl
Foto: Pxhere.com

Nike en Adidas liefhebbers op wenken bediend door SuperSales.nl

Fans van Nike en Adidas worden sinds korte tijd op ongekende wijze tegemoet gekomen door het online bedrijf SuperSales.nl. Op de website van deze sportieve speler met oog voor fashion, vergelijk je Nike en Adidas producten op zeer makkelijke wijze, door prijsvergelijkingen bij maar liefst 200 (!) aangesloten shops. Daarnaast vergelijkt het bedrijf prijzen van een hele reeks andere toonaangevende merken op het gebied van sport én mode.

Adidas Sale

Een kijkje bij de producten op de Adidas-pagina van SuperSales.nl brengt je bijna in verlegenheid. Zo sieren de nieuwste van de nieuwste producten het aanbod van de Adidas-pagina, maar is ook het ‘oldskool’ assortiment, waarmee de Duitse kledinggigant bekendheid heeft verworven, vergelijkbaar voor de consument. Zowel heren, dames, jongens en meisjes worden via de website door middel van Adidas aanbiedingen op de wenken bediend. Voor alle ‘doelgroepen’ kun je voordelig je slag slaan op het gebied van sportkleding, sneakers, sportschoenen, T-shirts, polo’s, tassen & lederwaren. Op het moment van schrijven staan er ruim 12.500 Adidas producten op de website, waarvan er ruim 50 procent van de spullen via een interessante korting ingeslagen kunnen worden.

Nike aanbiedingen

Net als Adidas fans kunnen ook Nike fanatiekelingen hun hart ophalen. Een kijkje op de speciale Nike-pagina leert ons dat er de beste Nike deals van 229 webshops voor je worden verzameld. Van de nieuwste Nike Air Max sneakers, Nike Air Max 95, populaire Nike voetbalschoenen tot en met Nike Tech Flee items die in de uitverkoop worden aangeboden. Consumenten, zoals jij en ik, kunnen via een speciaal ingerichte navigatie door de collectie scrollen. Een collectie van producten voor heren, dames , jongens en meisjes. En dat, met als groot bijkomend voordeel een aanbod tegen zeer voordelige prijzen.

Zeer ruim aanbod

Nadat we een kijkje namen op de speciale Adidas- en Nike-pagina konden we het niet laten even door de hele website te scrollen en te klikken. Deze website-speurtocht leidde ons naast Adidas en Nike, nog eens naar een ruim aanbod aan kleding voor dames, heren en kinderen. Daarnaast kwamen we ook nog eens een ruime keuze aan tassen, babyspullen en ‘mooi & gezond producten’ tegen. Producten welteverstaan, van zeer vooraanstaande merken, uit een behoorlijk groot aantal winkels in ons kikkerland.

Goed, genoeg gezegd en geschreven, als je nieuwsgierig bent adviseren we je zelf maar eens een kijkje te nemen op de website van SuperSales.nl. Als je dat niet doet kun je niet zeggen dat we nooit gewaarschuwd hebben!

vrijetijdamsterdam.nl

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting