NATAN lanceert The Artist Studio
NATAN RTW AW20

Om zijn inspiratiebronnen te cultiveren en de Belgische creatieve scene te promoten heeft het Belgische modehuis NATAN The Artist Studio opgericht. De initiatieven om de Artist Studio op te richten resoneren met de waarden passie, reflectie op de actualiteit en knowhow, die in het DNA van het modehuis zitten. In dit bijzondere najaar tonen drie zorgvuldig uitgekozen artiesten hun werk in de ruimten van Maison Natan.

Margaux Baert

In oktober toont Margaux Baert, grafisch ontwerpster en papierkunstenares, haar papieren creaties in de Maison Natan boetiek in Knokke. De vijf papieren sierlijke paradijsvogels zweven door de boetiek om een droombeeld en poëtisch moment op te roepen bij de bezoeker. De vogels zijn een hommage aan de sensualiteit en elegantie waar Natan om bekend staat, waarbij de kleurencombinatie van hun verenkleed is geïnspireerd op de herst/winter collectie van het modehuis.

NATAN COUTURE AW20
NATAN lanceert The Artist Studio

Marie Michielssen

In oktober toont ook Marie Michielssen, designer-keramiste en huisontwerpster van Serax, haar structuren van papier-maché. Geïnspireerd op de nieuwe 1,5 meter samenleving heeft zij besloten kamerschermen te sculpteren, als een artistieke oplossing om de afstandsregels in een ruimte te garanderen.

Ben Storms

Designer Ben Storms toont tot slot in November zijn In Hale/Ex Hale collectie, in de boetiek in Brussel. Zijn enorme marmerblokken op metalen ‘hoofdkussens’ zullen her en der worden opgehangen om de illusie te wekken dat elk stuk massief marmer licht en luchtig is.

VTA Fashion

vrijetijdamsterdam.nl