De leukste winkels om te shoppen in de 9 straatjes

De leukste winkels om te shoppen in de 9 straatjes De redactie van Vrije Tijd Amsterdam steekt het nooit onder stoelen of banken. De 9 straatjes is ons favoriete winkelgebied in Amsterdam. En dat is niet alleen omdat je er lekker kunt shoppen, maar ook vanwege de authenticiteit die de panden en grachten uitstralen, de lekkere restaurants die in dat buurtje zitten en lekkere koffie winkels. Omdat we er zo graag komen vonden we het leuk om een top 4 samen te stellen.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De leukste winkels om te shoppen in de 9 straatjes

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam steekt het nooit onder stoelen of banken. De 9 straatjes is ons favoriete winkelgebied in Amsterdam. En dat is niet alleen omdat je er lekker kunt shoppen, maar ook vanwege de authenticiteit die de panden en grachten uitstralen, de lekkere restaurants die in dat buurtje zitten en lekkere koffie winkels. Omdat we er zo graag komen vonden we het leuk om een top 4 samen te stellen.

1) Scotch & Soda

De winkel van Scotch & Soda is wat ons betreft fantastisch. Ten eerste zijn we gek op het merk, en daarnaast is de winkel leuk ingericht en loopt er vriendelijk personeel in de rondte. Jongens, meisjes, dames en heren kunnen hier voor leuke kleding terecht. Met de lente op komst zeker weer leuk om te vereren met een bezoekje.

Scotch & Soda, adres: Huidenstraat 3, 1016 ER, Amsterdam

2) Mendo

Mendo is een winkel waar de klasse vanaf straalt. In een prachtig interieur vind je hier werkelijk waar schitterende (foto) boeken. “Visuele schoonheid en inspiratie in boeken”, zo omschrijven zij het zelf, en een kijkje in de collectie, kan dat alleen maar bevestigen. Mendo is overigens ook online actief. Desondanks bevelen we een bezoekje aan deze mooie shop aan.

Mendo, adres: Berenstraat 11, 1016 GG, Amsterdam

3) Amsterdam Men Denim Bar

Amsterdam en Denham zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mede, vanwege dat feit ontbreekt een Denim winkel niet in ons lijstje. De Amsterdam Men Denim Bar ademt Denham. Dat zie je niet alleen bij het personeel maar ook in het interieur van de winkel.

Amsterdam Men Denim Bar, adres: Runstraat 18,

4) Zipper

Vintagewinkel Zipper is de laatste maar zeker niet de allerminste winkel die we hier benoemen. In deze Vintagewinkel kun je heerlijk rondstruinen zonder een moment het gevoel te hebben dat je weer naar buiten wilt. Heel veel hippe Amsterdammers kopen hier kun kleding. Nu jij nog?!

Zipper, adres: Huidenstraat 7, 1016 ER Amsterdam

Leuk als de informatie uit dit artikel iets toevoegt aan jouw bezoekje aan de 9 straatjes in Amsterdam!

vrijetijdamsterdam.nl