Fashion shops in Amsterdam – Overzicht

De allerleukste fashion pop-up stores van Amsterdam
De 9 straatjes. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Fashion shops in Amsterdam – Overzicht

Zoek jij een fashion shop in Amsterdam? In de hoofdstad zijn vele mode winkels. In dit overzicht vind je een lijst met fashion shops in Amsterdam. Let op: het blog is nog in ontwikkeling.

RAYNSIE

RAYNSIE is een te gekke winkel. Ze maken geweldige regenkleding. Het is absoluut de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Neem ter inspiratie alvast maar eens een kijkje op de website van RAYNSIE.

Adres: Westerstraat 187, 1015 MA Amsterdam


Designer-Vintage

Designer-Vintage is een luxe platform voor het betrouwbaar kopen en verkopen van high-end tweedehands designer items zoals Chanel, Louis Vuitton en Hermès.

Adres: Moermanskkade 500, 1013 BE Amsterdam


Berenstraat24.nl

Pop-up store berenstraat24.nl is een geweldige plek in het hipste winkelgebied van Nederland. De ruimte is beschikbaar voor twee weken tot twee maanden. Te gebruiken als tijdelijke winkel, expositie ruimte, etalage of showroom. Klaar voor gebruik je hoeft alleen de schappen maar te vullen. Stelt u eens voor: Uw product op deze locatie omgeven door toonaangevende designwinkels, vintage- en modezaken, hippe food stores en gezellige espresso bars.

Adres: Berenstraat 24, 1016 HN Amsterdam


Scotch & Soda heeft in totaal zes vestigingen in de hoofdstad. Het gaat hier om Scotch & Soda Heiligeweg, Scotch & Soda Huidenstraat, Scotch & Soda Gerard Doustraat, Scotch & Soda Wolvenstraat, Scotch & Soda Berenstraat en Scotch & Soda Keizersgracht.

Adres: diversen

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook: leuke winkels in Amsterdam om te bezoeken