Fashion pop-up stores van Amsterdam

De allerleukste fashion pop-up stores van Amsterdam
De 9 straatjes. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Fashion pop-up stores van Amsterdam

VTA is op zoek naar leuke fashion pop-up stores in Amsterdam, die de moeite waard zijn om te bezoeken. Mocht je een leuke tip hebben dan horen wij dat graag. Stuur dan s.v.p. een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl.

RAYNSIE

RAYNSIE is een te gekke winkel. Ze maken geweldige regenkleding. Het is absoluut de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Neem ter inspiratie alvast maar eens een kijkje op de website van RAYNSIE.


Designer-Vintage opent voor de eerste keer pop-up store in Amsterdam

“Droom jij al tijden van een Chanel of Louis Vuitton designer bag, maar valt het net buiten je budget? Dan kun je van donderdag 23 tot zondag 26 mei terecht bij de pop-up store van Designer-Vintage op de Keizersgracht in Amsterdam”, aldus de organisatie van de Designer-Vintage pop-up store in Amsterdam.

Pre owned with love

Designer-Vintage is een webshop waar je designer items zoals tassen, schoenen en kleding kan kopen én verkopen. Voor de eerste keer organiseren zij een pop-up store waar je de designer items kan zien en voelen. In de pop-up store worden zowel designer- als vintage items verkocht, denk hierbij aan merken zoals Chanel, Louis Vuitton, Hèrmes, Celine, Chloé, Gucci en Yves Saint Laurent. Ook gaat er één gelukkige shopper naar huis met een Louis Vuitton Keepall 50-tas, want Designer-Vintage verloot er een onder de bezoekers.

Meer informatie

Wat: Designer-Vintage pop-up store
Locatie: Keizersgracht 349, Amsterdam
Datum: 23 t/m 26 mei 2019
Openingstijden: donderdag: 10:00-21:00, vrijdag & zaterdag: 10:00-18:00, zondag: 10:00-17:00
Betaling: Alleen pinnen
Toegang: Gratis

http://bit.ly/2EsFN15


Pop-up in de 9-straatjes

Pop-up store berenstraat24.nl is een geweldige plek in het hipste winkelgebied van Nederland. De ruimte is beschikbaar voor twee weken tot twee maanden. Te gebruiken als tijdelijke winkel, expositie ruimte, etalage of showroom. Klaar voor gebruik je hoeft alleen de schappen maar te vullen. Stelt u eens voor: Uw product op deze locatie omgeven door toonaangevende designwinkels, vintage- en modezaken, hippe food stores en gezellige espresso bars.


Oolaboo – Pop up store

Op woensdag 22 mei opent Oolaboo haar eerste pop up store! Slechts 4 dagen kunnen Amsterdammers een kijkje nemen in de winkel omdat ze maar open zijn tot en met 25 mei! Binnen die vier dagen kun je kennis maken met de producten en het team. “Laat je meevoeren in de geluksmomentjes die Oolaboo jou te bieden heeft in een complete Oolaboo ambiance!

Wij staan voor jou klaar om jou te adviseren en vragen te beantwoorden onder het genot van een hapje en/of een drankje”, aldus de bevlogen medewerkers van Oolaboo.

Over Oolaboo

Oolaboo bekijkt uw schone zelf niet alleen vanuit het perspectief van uiterlijke schoonheid en verzorging aan de buitenkant. De maximale potentie van uiterlijke schoonheid wordt verkregen door net zoveel aandacht te besteden aan onze innerlijke schoonheid en gezondheid: onze binnenkant. Daarom moet volgens Oolaboo alles wat in het lichaam wordt gebruikt voedzaam en veilig zijn.

Oolaboo, adres: Hobbemastraat 3, 1071 XZ Amsterdam, Nederland


Gocase pop-up store in de 9 straatjes

Gocase pop-up store is het eerste en enige modemerk voor accesoires dat zich in het hartje van Amsterdam bevindt. De winkel bevindt zich aan de Berenstraat 24, in de “9 Straatjes” en liefhebbers van goed uitziende telefoonaccessoires komen hier honderd procent zeker aan hun trekken. De winkel is geopend van 29 januari tot 17 februari 2019! Amsterdammers zijn van harte welkom om een bezoekje te brengen!


Foam opent pop-up locatie: Foam Next Door

Op 12 januari 2019 opende Foam een tijdelijke nieuwe locatie: Foam Next Door. In een voormalig kantoorpand aan de Keizersgracht 617, op steenworp afstand van het museum, presenteert Foam de gloednieuwe tentoonstelling Foam Talent 2019, met het werk van een nieuwe generatie beeldmakers.

Uitzonderlijk getalenteerde jonge kunstenaars

Het werk van deze twintig uitzonderlijk getalenteerde jonge kunstenaars die zijn geselecteerd naar aanleiding van de jaarlijkse Foam Talent Call, verschijnt deze week in het Talent issue van Foam Magazine en zal van 13 januari t/m 3 maart 2019 te zien zijn als groepstentoonstellng in Foam Next Door. Daarna zal Foam Talent net als in voorgaande jaren op tournee gaan. Deze keer naar New York, Londen en Frankfurt. Lees verder.

——————————————————————————————————

Heeft u of start u een leuke fashion pop-up store in Amsterdam die de moeite waard is om te vermelden? Stuurt u dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook: leuke winkels in Amsterdam om te bezoeken

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here