De allerleukste fashion pop-up stores van Amsterdam

De allerleukste fashion pop-up stores van Amsterdam
De 9 straatjes. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De allerleukste fashion pop-up stores van Amsterdam

Voor de allerleukste fashion pop-up stores van Amsterdam volg je het speciale fashion pop-up stores blog van Vrije Tijd Amsterdam. Hieronder een overzicht van de pop-up stores in Amsterdam waar we met VTA een artikel over hebben geschreven.

Gocase pop-up store in de 9 straatjes

Gocase pop-up store is het eerste en enige modemerk voor accesoires dat zich in het hartje van Amsterdam bevindt. De winkel bevindt zich aan de Berenstraat 24, in de “9 Straatjes” en liefhebbers van goed uitziende telefoonaccessoires komen hier honderd procent zeker aan hun trekken. De winkel is geopend van 29 januari tot 17 februari 2019! Amsterdammers zijn van harte welkom om een bezoekje te brengen!


Foam opent pop-up locatie: Foam Next Door

Op 12 januari 2019 opende Foam een tijdelijke nieuwe locatie: Foam Next Door. In een voormalig kantoorpand aan de Keizersgracht 617, op steenworp afstand van het museum, presenteert Foam de gloednieuwe tentoonstelling Foam Talent 2019, met het werk van een nieuwe generatie beeldmakers. Het werk van deze twintig uitzonderlijk getalenteerde jonge kunstenaars die zijn geselecteerd naar aanleiding van de jaarlijkse Foam Talent Call, verschijnt deze week in het Talent issue van Foam Magazine en zal van 13 januari t/m 3 maart 2019 te zien zijn als groepstentoonstellng in Foam Next Door. Daarna zal Foam Talent net als in voorgaande jaren op tournee gaan. Deze keer naar New York, Londen en Frankfurt. Lees verder.

——————————————————————————————————

Heeft u of start u een leuke fashion pop-up store in Amsterdam die de moeite waard is om te vermelden? Stuurt u dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook: leuke winkels in Amsterdam om te bezoeken

Check ook: Vegan restaurants in Amsterdam

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here