De allerleukste fashion pop-up stores van Amsterdam
De 9 straatjes. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Zoek jij naar leuk fashion shops in Amsterdam? In de hoofdstad zijn vele mode winkels. In dit overzicht vind je een lijst met fashion shops in Amsterdam. In de hoofdstad zijn er vele leuke fashion winkels om een bezoekje aan te brengen. Speciaal voor de fashion liefhebbers stelde we een lijstje samen van 5 x leuke fashion shops in Amsterdam om te bezoeken.

Allbirds

Allbirds, het duurzame accessoire- en schoenmerk uit San Francisco, opent een eerste winkel in de beroemde Amsterdamse Negen Straatjes op 18 juni. Sinds het begin van de Nederlandse onlineshop in juli 2019 zag dit merk een toenemende vraag naar de minimalistische sneakers die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals merinowol, hernieuwbare eucalyptusvezels en suikerriet. Amsterdam volgt na recente openingen in Berlijn, Tokio en Washington D.C. en zo wordt Amsterdam de 19de winkel van Allbirds. Het merk kende een sterke groei in Europa en opende eerder dit jaar de deuren van de tweede vestiging in Londen.

Adres: Hartenstraat 15

Berenstraat24.nl

Pop-up store berenstraat24.nl is een geweldige plek in het hipste winkelgebied van Nederland. De ruimte is beschikbaar voor twee weken tot twee maanden. Te gebruiken als tijdelijke winkel, expositie ruimte, etalage of showroom. Klaar voor gebruik je hoeft alleen de schappen maar te vullen. Stelt u eens voor: Uw product op deze locatie omgeven door toonaangevende designwinkels, vintage- en modezaken, hippe food stores en gezellige espresso bars.

Adres: Berenstraat 24

Designer-Vintage

Designer-Vintage is een luxe platform voor het betrouwbaar kopen en verkopen van high-end tweedehands designer items zoals Chanel, Louis Vuitton en Hermès.

Adres: Moermanskkade 500

DIESEL

DIESEL heeft in de hoofdstad twee vestigingen. Er zit een shop op de Heiligeweg en in de Bijenkorf.

Adres: meerdere

RAYNSIE

RAYNSIE is een te gekke winkel. Ze maken geweldige regenkleding. Het is absoluut de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Neem ter inspiratie alvast maar eens een kijkje op de website van RAYNSIE.

Adres: Westerstraat 187

Scotch & Soda

Scotch & Soda heeft in totaal zes vestigingen in de hoofdstad. Het gaat hier om Scotch & Soda Heiligeweg, Scotch & Soda Huidenstraat, Scotch & Soda Gerard Doustraat, Scotch & Soda Wolvenstraat, Scotch & Soda Berenstraat en Scotch & Soda Keizersgracht.

Adres: diversen