16.3 C
Amsterdam
dinsdag, 2 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterdance voor schoon drinkwater in Oeganda

15 september 2019 @ 16:00 - 03:00

Waterdance voor schoon drinkwater in Oeganda

Waterdance voor schoon drinkwater in Oeganda.

Heb jij weleens meegedaan aan een waterdance voor schoon drinkwater in Oeganda? Aanstaande zondag 15 september 2019 kun je in ieder geval meedoen aan een Waterdance bij Noorderlicht, waarvan er 99% van de kaartopbrengst naar schoon drinkwater projecten gaat in Oeganda.

Feesten zonder schuldgevoel

Voel je je op maandag ook wel eens schuldig, nadat je op zondag toch nog een festivalletje had gepakt? Jouw schuldgevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon wetende dat jouw feestvreugde bijdraagt aan de realisatie van schoon drinkwater projecten in Oeganda.

Stop Poverty

Stop Poverty organiseert onder creatieve leiding van Nidhi Chadha deze onmisbare fundraisers voor op je bucketlist. In samenwerking met lokale horeca, weet zij iedere keer weer artiesten en kunstenaars samen te brengen die zich belangeloos inzetten voor het goede doel.

Onvergetelijke muzikale zondagavond

Ook nu weer zijn het niet de minste namen uit de alternatieve elektronische muziekwereld die zich hebben verbonden aan Waterdance. Zo zullen niemand minder dan Britta Unders (o.a. Burning Man, Fusion, Katerblau), Kraut (Pleinvrees, Alter Ego, Into the Woods) zorgen voor een onvergetelijke muzikale zondagavond.

Veiling van live kunstwerken

Toch geen nachtbraker? Noorderlicht is de hele dag open en vanaf 16:00 uur zullen verschillende artiesten live kunstwerken maken die geveild worden. Je kunt een nieuwe vintage outfit scoren, een dansje doen in de Stille Disco en er is om 18:30 uur een live surprise act gepland.

Kans op mega prijzen

Koop je een lot voor de Tombola? Dan maak je kans op mega prijzen zoals een gloednieuwe handpan -instrument-, een Wim Hof -iceman- workshop voor 10 personen, een Ableton- of kitesurf-clinic!

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Leuke dingen doen in Amsterdam

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
16:00 - 03:00
Evenement Categorie:

Locatie

Noorderlicht Amsterdam
NDSM-Plein 102
Amsterdam, Noord-Holland 1033 WB Nederland
+ Google Maps
Website:
http://noorderlichtcafe.nl/