4.8 C
Amsterdam
zondag, 28 februari 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VondelGames in Vondelpark Amsterdam

3 september 2019 @ 08:00 - 17:00

VondelGames in Vondelpark Amsterdam

VondelGames in Vondelpark Amsterdam

Zaterdag 7 september vinden in het Vondelpark weer de nieuwe VondelGames plaats. De VondelGames zijn een initiatief van Reade en de Gemeente Amsterdam. Vrije Tijd Amsterdam blikte onlangs vooruit met Boots die namens organisator Reade, één van de drijvende krachten is achter de VondelGames.

De vijfde editie

Zaterdag zal de vijfde editie zijn van hét aangepaste wielerevent. Bij de VondelGames staat ‘samen sporten’ centraal. Tijdens het evenement zijn er allerlei verschillende disciplines waar aan mee gedaan kan worden. De wereldtop is ook aanwezig.

Samenwerkingen

Het evenement wordt georganiseerd door Reade en komt mede tot stand door diverse samenwerkingen zoals de wielervereniging ASC Olympia, de Koninklijke Nederlandse Wielerunie (KNWU) en sponsoren zorgen ervoor dat het evenement zaterdag een succes gaat worden”, aldus Geert Boots.

Leuke dingen doen

Naast dit leuke sportieve evenement zijn er in de stad nog veel meer leuke dingen te doen. De redactie van Vrije Tijd Amsterdam houdt geregeld bij welke leuke activiteiten er worden georganiseerd. Je leest het via ons speciale blog met leuke dingen doen in Amsterdam.

Website VondelGames

Check de website van de VondelGames voor de laatste informatie. Via deze website lees je veel meer leuke dingen over dit evenement.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
3 september 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland