10.3 C
Amsterdam
donderdag, 4 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaderdag in Amsterdam – Expositie GRID op NDSM

16 juni 2019

Vaderdag in Amsterdam - Expositie GRID op NDSM

Vaderdag Amsterdam! Expositie GRID op NDSM.

“Hoogwerkers op de NDSM brengen je tot op 8 meter hoogte om het werk van dichtbij te bekijken”, blikte kunstenaar Robert Smit vooruit, naar één van de meest spectaculaire, en gratis te bezoeken exposities ooit, die donderdag op de NDSM werf werd geopend door Beau van Erven Dorens. Zondag is de laatste dag van een fantastische expositie, waar ook jij nog een bezoekje aan kunt brengen.

Vooruitblik met een bevlogen kunstenaar

Vrije Tijd Amsterdam sprak in aanloop van het spektakel met de bevlogen kunstenaar, en blikte vooruit op vier dagen, waarbij publiek via een hoogwerker, oog-in-oog komt te staan met een groot kunstwerk. Een creatie welteverstaan, dat door toedoen van 32 tweeluiken een groot en imponerend schilderij zal vormen. Robert Smit werkte maar liefst 16 jaar aan de werken.

Werken op ongebruikelijke tijdstippen

“Vaak op ongebruikelijke tijdstippen, zoals ‘s nachts wanneer anderen liggen te slapen”, vertelde de kunstliefhebber, vanaf de andere kant van de telefoonlijn. Rondom de tentoonstelling is van alles te beleven. Bezoekers kunnen een speciale catalogus aanschaffen. Er is The Bigger Picture Show, bestaande uit masterclasses van kunstcriticus Terry Barrett, en concerten van de hand van Egon Kracht & The Troupe.

Blog Vaderdag in Amsterdam

Ben jij benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Vaderdag? Check dan ons speciale blog over tips met Vaderdag in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/259851304927543/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland