11.2 C
Amsterdam
donderdag, 4 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaderdag cadeau: Pure Markt en Bosterras & Manege

16 juni 2019 @ 11:00 - 18:00

Vaderdag cadeau: Pure Markt en Bosterras & Manege

Vaderdag cadeau: Pure Markt en Bosterras & Manege

We houden het groen met Vaderdag. Het Amsterdamse Bos is namelijk het decor van de Pure Markt. Op de pure markt tref je pure producten, die nog eens door de producenten zelf verkocht worden ook. Hoe leuk is dat?! Wat ons betreft is een bezoekje aan de Pure Markt een prachtig moment voor een Vaderdag cadeau in Amsterdam.

De Pure Markt start om elf uur in de ochtend en gaat door tot zes uur. Je kunt een bezoekje aan de markt mooi combineren met een bezoekje aan Bosterras de Amsterdamse Manege.

Verborgen schat voor de bosbezoeker

Onlangs opende Eelko Mink namens Vrije Tijd Amsterdam het theetuinseizoen. Officieel is het geen theetuin, maar, met een chique woord, een menagerie. Het klinkt wat kakkineus en elitair, maar het is een verborgen schat voor iedere bosbezoeker.

Je kunt er thee drinken en het heeft een prachtig bosterras, absoluut een parels om te bezoeken. Helemaal tijdens het theetuin seizoen. Achter de manege, tussen de paardjes, is het goed vertoeven aan het water met uitzicht op het Amsterdamse bos.

Paardenbak op de hoef

Binnen kun je vanachter een groot glazen ruit alle verrichtingen van de amazones in de paardenbak op de hoef volgen. In de winter zit je er warmpjes bij aan de klassieke openhaard in een échte huiskamersfeer. Alleen het berenvel ontbreekt nog. Openingstijden  Pure Markt en bosterras kunnen afwijken, check voor het bosterras hun website. Check ook onze tips over Vaderdag in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland