10.3 C
Amsterdam
donderdag, 4 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Tuinen dagen – Vaderdag cadeau Amsterdam

14 juni 2019 @ 10:00 - 16 juni 2019 @ 17:00

Vaderdag cadeau Amsterdam - Open Tuinen dagen

Open Tuinen dagen – Vaderdag cadeau Amsterdam

Open Tuinen dagen! Heb je nog geen Vaderdag cadeau in Amsterdam en zoek je nog iets? We weten als geen ander hoe het gaat. Elk jaar heb je weer het voornemen om dit jaar op tijd te zijn, en een paar dagen voor Vaderdag heb je nog geen cadeau. Speciaal voor jullie, maar ook omdat we het leuk vinden, volgen hier enkele tips voor een Vaderdag cadeau in Amsterdam.

De Open Tuinen Dagen

Is jouw vader een tuinliefhebber, of gewoon gek op flora en fauna? Dan volgt nu ons eerste ideetje. Trakteer je vader op een bezoekje aan de speciale tuindagen in Amsterdam. Deze groene dagen hebben als thema: Kunst in de Grachtentuin. Tijdens deze bijzondere dag openen ‘de deuren’ van 25 tuinen, voor het Amsterdamse publiek.

Vroege Vogels

De Open Tuinen Dagen vinden op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni plaats. Vroege vogels kunnen om 10.00 uur al van start met bezichtigen en dat duurt tot 17.00 uur in de middag.

Meer Leuke dingen tijdens Vaderdag

In de stad zijn tijdens Vaderdag 2019 nog meer leuke dingen te doen. We geven je enkele voorbeelden. Er is pure markt in het Amsterdamse Bos. Je kunt naar Betty Asfalt voor een leuke theatervoorstelling. Bij De Hallen is er een gezellig brunchconcert om te bezoeken. We make the city event is dan begonnen.

Concerten en Thuishaven

In het Vondelpark Openluchttheater kun je van meerdere concerten genieten. Thuishaven geeft in Amsterdam West weer een spetterende editie. Winkelcentrum Boven ‘t Y staat een dag voor Vaderdag, in het teken van de speciale dag.

vrijetijdamsterdam.nl

 

Gegevens

Begin:
14 juni 2019 @ 10:00
Einde:
16 juni 2019 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland