18.1 C
Amsterdam
vrijdag, 29 mei 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Triathlon in Ouderkerk aan de Amstel

31 augustus 2019 @ 07:30 - 20:00

Triathlon liefhebbers opgelet. Zaterdag 31 augustus vindt in Ouderkerk aan de Amstel weer een nieuwe editie van TRI OUDERKERK plaats. Er wordt van de deelnemers een hoop verwacht.

TRIO OUDERKERK

Tijdens TRIO OUDERKERK vindt zelfs het officiƫle NK Sprint plaats. Kort samengevat betekent dit dat de finale van de Eredivisie Triathlon 2019 tijdens TRI OUDERKERK zal plaatsvinden. Aan het einde van de sportieve rit zal bekend zal worden wie de nationale titel mee naar huis mag nemen en welk team zich tot landskampioen mag laten kronen.

VTA sport blikte vooruit met de organisatie, en schreef een voorbeschouwing over de TRI OUDERKERK.

Leuk voor toeschouwers

De organisatie liet tijdens het interview onder andere doorschemeren dat het leuk is voor het publiek om te komen kijken. Dit is met name zo omdat het parcours dit jaar erg compact is. Dit zal zorgen voor triathlon spektakel van de bovenste orde.

Leuke dingen doen

Ben jij niet zo van de sportieve evenementen en wil je toch iets leuks doen? Er zijn in de stad genoeg leuke activiteiten te beleven. Vrije Tijd Amsterdam werkt constant een blog met leuke dingen om te doen in Amsterdam.

Tip

Ten slotte hebben we nog een sport tip voor je. Naast de spectaculaire triathlon vindt in het Amsterdamse Bos, op het water van de Bosbaan, vrijdag het Nederlandse Kampioenschap Kanosprint plaats. Het is zeker de moeite waard om daar gezellig een kijkje te gaan nemen.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
31 augustus 2019
Tijd:
07:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/887433341600434/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland