27.4 C
Amsterdam
dinsdag, 11 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toomler – Late Night Comedytrain 17 november

17 november 2018 @ 23:30

Toomler - Late Night Comedytrain 17 november

Toomler – Late Night Comedytrain 17 november. Iedere zaterdag, om middernacht, is de Late Night Show van Comedytrain de afsluiter van de week. Bijzonder en berucht omdat de comedians in deze nacht de laatste mogelijkheid voor een optreden meepakken. Sommigen komen van ver, uit een theater ergens in het land waar zij hebben opgetreden. Anderen hebben de nacht vrijgehouden om in Toomler te spelen. Stand-up zoals stand-up hoort te zijn.

Over Toomler:

Toomler is een Theatercafé voor en door comedians van Comedytrain en een gerenommeerde club waar het publiek zich laat verrassen en vermaken.
Al meer dan twintig jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. In haar eigen thuishonk Toomler in Amsterdam wordt talent een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland.

Toomler (spreek uit toemler) is de Jiddische term voor ‘Creator of comic tumult’, de naam die men in New York in de dertiger jaren aan jonge comedians gaf. Door vallen en opstaan deden toomlers als Joan Rivers, Mel Brooks en Danny Kaye de ervaring op die als basis diende voor hun verdere carrière. Toomler is sinds jaar en dag het vaste theatercafé van Comedytrain. Al jarenlang het centrum van stand-up comedy in Nederland.

Zaterdag 17 november / 23:30 / Bron en meer informatie: Toomler

Voor aankomende evenementen zie onze agenda

Gegevens

Datum:
17 november 2018
Tijd:
23:30
Evenement Categorie:

Locatie

Locatie Toomler Theatercafé Comedy Amsterdam
Breitnerstraat 2
Amsterdam, Noord-Holland 1077 BL Nederland
+ Google Maps
Website:
www.toomler.nl