20.5 C
Amsterdam
vrijdag, 7 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tolhuistuin – Sunday Sounds 18 november

18 november 2018 @ 15:00 - 18:00

Tolhuistuin - Sunday Sounds 18 november

Tolhuistuin – Sunday Sounds 18 november: Skiff + Wynnm + Bram van Langen.

Sunday Sounds, een relaxte zondagmiddag in de knusse IJzaal, met uitzicht over het IJ. De IJzaal is de hele middag open voor iedereen die zin heeft in live muziek, met iedere zondag is een nieuw thema. Dit programma is in samenwerking met Paradiso en café-restaurant THT.

Skiff
 – Deze singer-songwriter uit Amsterdam laat in zijn muziek zijn gedachten en twijfels de vrije loop. Verwacht dromerige melodieën en poëtische woorden rechtstreeks uit de diepe krochten van het folk, indie, pop-achtige vaarwater van Skiff.


Wynnm is a singer songwriter from Idaho living in Amsterdam whose dreamy vocals and melodic guitar riffs have connected with many audiences since her young years playing open mic nights in her family’s small café in Pocatello. With songs inspired by artists and lyricists like Bob Dylan, Lana Del Rey, Johnny Cash, Bon Iver and the Staves, Wynnm seeks to use music to connect with the commonalities in human experience and the influence of the natural world.

Bram van Langen is een zanger, gitarist en liedjesschrijver uit Amsterdam. Hij studeerde gitaar en basgitaar op de Jazz&Pop-afdeling aan het Conservatorium van Alkmaar. Sindsdien heeft hij in vele bands gespeeld en jarenlang artiesten begeleid en zelf gezongen in dinnershows in het Mediapark. Deze wereld heeft hij in 2015 verlaten om zich op zijn eigen muziek te richten. Zijn liedjes gaan over reizen, ontmoetingen, boeken, ze zijn soms maatschappijkritisch, maar vooral dromerig. Vaak wordt hij vergeleken met Nick Drake en Patrick Watson maar ook Paul Simon. De afgelopen jaren heeft Bram regelmatig opgetreden op IJsland en Sicilië en in Zweden, Estland, Letland, Litouwen, Portugal, Portugal, Berlijn, Parijs en Kopenhagen. Hij heeft in 2016 een zijn eerste single ‘In a Room/Time is a Game we Play’ op vinyl uitgebracht. Deze is ook digitaal te beluisteren op o.a. Spotify and iTunes.

Zondag 18 november / 15:00 – 18:00/ Bron en meer informatie: Tolhuistuin

Voor aankomende evenementen zie onze agenda

Gegevens

Datum:
18 november 2018
Tijd:
15:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Tolhuistuin Amterdam
IJpromenade 2
Amsterdam, Noord-Holland 1031 KT Nederland
+ Google Maps
Website:
www.tolhuistuin.nl/