11.2 C
Amsterdam
dinsdag, 22 september 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thuishaven – Pinksteren in Amsterdam

9 juni 2019 @ 13:00 - 10 juni 2019 @ 15:00

Thuishaven - Pinksteren in Amsterdam

Thuishaven – Pinksteren in Amsterdam

Thuishaven doet ook mee tijdens Pinksteren in Amsterdam. Festivaldieren gaan bij Thuishaven op eerste Pinksterdag los op de beats van Bart Skils. Deze muzikale artiest komt op de proppen met een tien uur durende set. Maar, hij staat er niet helemaal alleen voor.

De dj wordt bijgestaan door Robert Hood, Floorplan, TITIA, Carlos Valdes, Secret Guest, Mikey Biemans, Eric de Man en Nautica. Na afloop gaat het ‘s nachts ook los bij Thuishaven. De afterparty start om 22:30 en ze gaan door tot 03:00 uur.

Open Air en de Warehouse

Het eten tijdens het feest wordt geregeld door Food by Justin’s Kitchen, en het feest is grotendeels buiten en binnen in de warehouse. De tent blijft nog even gesloten. Thuishaven geeft aan dat het verstandig is je reis te plannen, ivm werkzaamheden aan de A10 Zuid en het spoor.

Meer dingen tijdens Pinksteren

Er is tijdens Pinksteren in Amsterdam nog veel meer te doen. Zo kun je onder andere naar Buitenspelen voor de GRAP Festival en PinksterJazz. Als je wilt weten wat je nog meer kunt doen, neem je een kijkje in ons blog: Pinksteren in Amsterdam.

Over Thuishaven

Thuishaven, ook wel de culturele vrijhaven van Amsterdam genoemd, is een festivalterrein in de Port of Amsterdam, vlakbij de Neptuneshaven. Ze geven er zelf toffe feesten, en festivalorganisatoren kunnen het terrein huren om feesten te geven. Op de festivalgrond zijn voornamelijk drie plekken die gebruikt worden als dance stage.

Deze locaties zijn buiten op de binnenplaats, in een grote circustent en in een loods. Het is niet zo dat al die plekken constant gevuld zijn. Soms wordt een feest alleen georganiseerd, in een van de drie locaties. De redactie van Vrije Tijd Amsterdam, deed geregeld een rondje bij dit heerlijke dance bolwerk.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Begin:
9 juni 2019 @ 13:00
Einde:
10 juni 2019 @ 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/414739959340520/

Locatie

Thuishaven – Festivalterrein in Amsterdam
Contactweg 68
Amsterdam, Nederland