6 C
Amsterdam
woensdag, 29 januari 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Terrassen in Amsterdam – Serre Okura

21 juni 2019 @ 10:00 - 23 september 2019 @ 22:00

Terrassen in Amsterdam - Serre Okura

Terrassen in Amsterdam – Serre Okura

We stellen je even voor aan Serre. Op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam bevindt zich Serre, een fijne brasserie waar je kunt genieten van verrassende gerechten uit alle windstreken. Verscholen aan het Amstelkanaal vind je het sfeervolle zomerterras, dat uitnodigt tot een spontane borrel in de namiddag of om even bij te komen van de stadse hectiek.

Ontspannen rust en genieten

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan. Daarnaast staat kwaliteit voorop, de Bib Gourmand onderscheiding is hier het bewijs van. Jawel, onlangs hebben we lekker zitten kletsen op dit terras. Vandaar dat we deze van harte kunnen aanbevelen.

Nieuwe manager

Michiel Roelfsema werd onlangs aangesteld als general manager van dit beroemde Amsterdamse hotel. Roelfsema is al sinds stagiair aan het Okura verbonden. “Ik ben bijzonder verheugd met deze stap. Dit geeft veel vertrouwen en energie om met ons loyale team de door mijn voorganger ingezette koers verder uit te bouwen en zodoende het meest unieke en complete vijfsterren superior hotel in Nederland te blijven.

De komende jaren beloven veel goeds. We voeren een digitale transformatie door, gaan verder met het renoveren van onze executive kamers en suites en in 2021 vieren we het 50-jarig bestaan van Hotel Okura Amsterdam”, liet Roelfsema onlangs weten.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons blog met terrassen in Amsterdam en terrassen in Amsterdam Zuid.

Gegevens

Begin:
21 juni 2019 @ 10:00
Einde:
23 september 2019 @ 22:00
Evenement Categorie: