9.8 C
Amsterdam
vrijdag, 16 april 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terras in Amsterdam Zuidoost Proefzaak – Kleiburg

2 juni 2019 - 23 september 2019

Terras in Amsterdam Zuidoost Proefzaak – Kleiburg

Terras in Amsterdam Zuidoost Proefzaak – Kleiburg

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam fietst geregeld een rondje door de stad. We gaan dan op zoek naar leuke en gezellige terrassen in Amsterdam. Hoe leuk is het dan om op verrassende plekjes nieuwe leuke horecazaken te ontdekken?!

Erg leuk, vinden wij in ieder geval! In Amsterdam Zuidoost vonden we De Proefzaak als onderdeel van Brouwerij Kleiburg. Een originele locatie met dito terras in Amsterdam Zuidoost. Daar kun je met lekker weer gezellig van een speciaal geprepareerd glas met bier gaan genieten. Redenen genoeg voor VTA om het Amsterdamse terras van De Proefzaak – Brouwerij Kleiburg in Zuidoost aan te bevelen.

Spirituele en gastvrije plek

“Kleiburg is het bier van het Kleiklooster: een spirituele en gastvrije plek in de Amsterdamse Bijlmer. We zijn een sociale onderneming en laten ons inspireren door traditionele Belgische kloosterbieren en geven daar een vernieuwende draai aan. Dit levert heel eigen bieren op: altijd herkenbaar en tegelijkertijd verrassend”, aldus de medewerkers van Kleiburg.

De inwendige mens komt niks tekort

Voor de inwendige mens wordt ook nog eens goed gezorgd, want je kunt hier ook lekker lunchen en smaakvol dineren. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag. Maandag, dinsdag en woensdag vanaf 11:30 uur tot en met 22:30 uur. Donderdag tot en met zaterdag van 11:30 uur tot en met 00:00 uur.

Brouwerij Kleiburg, adres: Hullenbergweg 6, 1101 BL Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd item: Brandstof – Terras in Amsterdam West 

Gegevens

Begin:
2 juni 2019
Einde:
23 september 2019
Evenement Categorie:
Site:
https://brouwerijkleiburg.nl/

Locatie

Proeflokaal van Brouwerij Kleiburg
Hullenbergweg 6
Amsterdam, Noord-Holland 1101 BL Nederland
+ Google Maps
Site:
https://brouwerijkleiburg.nl/