11.2 C
Amsterdam
dinsdag, 22 september 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandstof – terras in Amsterdam West

2 juni 2019 - 1 september 2019

Brandstof - terras in Amsterdam West

Brandstof – terras in Amsterdam West

Brandstof heeft een leuk en gezellig terras in Amsterdam-West, dat een echt stads karakter uitstraalt. Mensen die er ooit eens zijn geweest kunnen dat beamen.

Op het supergezellige terras bij Brandstof zullen jij en je vriendengroep zonder twijfel een super gezellige middag beleven! Dit terras ligt pal voor Brandstof aan de Marnixstraat en al zittend aan een tafel op de stoeltjes ga je je zonder enige vorm van twijfel absoluut vermaken.

Kruising Amsterdam-West en Jordaan

De ligging van Brandstof is precies op de kruising tussen Amsterdam West en de ‘gouwe ouwe’ jordaan. Je kunt hier ontbijten met een lekkere kop koffie, terwijl je ook een bakkie mee kunt nemen voor onderweg. Naast ontbijt kun je er ook lekker lunchen en volgens de laatste berichten wordt er eens in de drie maanden een nieuwe menukaart samengesteld, terwijl favo’s brandstofburger of ‘het kippetje’ op veler verzoek non-stop op de menukaart blijven staan.

Om je vingers bij af te likken

Tja, waarom zou je een product schrappen als het lekker smaakt en om je vingers bij af te likken is? Jawel, beste volgers van Vrije Tijd Amsterdam. Lekker chillen op het terras bij Brandstof kunnen we jullie met een gerust hart aanbevelen.

Leuke dingen in de buurt

In de buurt van de Marnixstraat, waar Brandstof is gelegen, kun je nog meer leuke dingen doen. Combineer een middagje terras bijvoorbeeld eens met een bezoekje aan het Anne Frank Huis. Deze historische en culturele plek is een monument ter nagedachtenis aan Anne Frank en haar familie. Heb je geen zin om iets te bezoeken?

Je kunt ook een lekkere wandeling gaan maken. In de buurt zitten mooie plekken om tot rust te komen. Zo zit bij de Westerkerk het homomonument waar je lekker aan het water kunt gaan zitten. Een rondje Frederik Hendrikplantsoen kan ook verfrissend zijn of een bezoekje aan het Haarlemmerplein.

Brandstof, adres: Marnixstraat 341, 1016 TD

Gerelateerd item:

Terras in Amsterdam Zuidoost Proefzaak Kleiburg

Gegevens

Begin:
2 juni 2019
Einde:
1 september 2019
Evenement Categorie:

Locatie

Locatie in Amsterdam: Bar Brandstof
Marnixstraat 341,
Amsterdam, Noord-Holland 1016 TD Nederland
Telefoon:
020 422 0813
Site:
http://www.bar-brandstof.nl/