15.9 C
Amsterdam
maandag, 6 juli 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Strandzuid is leuk om te bezoeken

25 juli 2019 @ 11:00 - 23:59

Terrassen in Amsterdam - Strandzuid

Strandzuid is leuk om te bezoeken! Standzuid beschikt over een pareltje van een terras in Amsterdam-Zuid. Daar kun je met een lekker zonnetje gerust eens plaatsnemen. En ook zonder zonnetje trouwens want er is genoeg te doen. Strandzuid kreeg jaren geleden bekendheid door het stadsstrand midden in Amsterdam-Zuid.

Graag geziene plek

Inmiddels is het bij vele gasten een graag geziene plek en kun je er allerlei leuke dingen doen. Want naast lekker op het terras zitten, kun je er lekker lunchen en dineren. Er zijn ook een hoop activiteiten te beleven, en je kunt er terecht voor leuke events.

Wist jij dat

Wist jij bijvoorbeeld dat je hier terecht kunt voor een gezellige bierborrel? En wist jij dat je hier de verrichtingen van Max Verstappen vanaf een bijzondere plek kunt volgen? En wist jij dat dit nog maar enkele tipjes van de sluier zijn? En dat er nog veel meer leuke dingen te doen zijn?

Veelzijdige plek

Strandzuid is een veelzijdige plek voor een borrel, bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering en groepsdiner. Je kunt er net doen alsof je ergens in Zuid-Europa bent, want zo voelt het wel als je ligt te zonnen op een strandbed bij Strandzuid. Je kunt er speciaal biertjes drinken en tafelvoetballen.

Vakantiegevoel

Kortom bij Strandzuid ervaar je het echte vakantiegevoel. Mocht je willen weten wat je er nog meer allemaal kunt doen, kun je het beste op de website van Strandzuid kijken. Wij kunnen dit plekje in ieder geval tippen als het gaat om leuke dingen doen in de stad.

Terrassen in Amsterdam

Het terras van Strandzuid in Amsterdam-Zuid staat ook in onze lijst van terrassen in Amsterdam. Altijd leuk om daar eens lekker te gaan zitten, en te genieten van de dag.

In de buurt van Strandzuid

Strandzuid kun je ook prima combineren met andere leuke dingen in de buurt. Zo is Strandzuid dichtbij de RAI Amsterdam gelegen. Daar kun je een hoop leuke events bezoeken. De RAI fungeert bijvoorbeeld als concertlocatie in Amsterdam.

Je bent dicht in de buurt van het Beaxtrixpark, een mooi park in het rijtje van Amsterdamse parken.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
25 juli 2019
Tijd:
11:00 - 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland