16.9 C
Amsterdam
donderdag, 28 mei 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rolschaatsen in de Gashouder

24 februari 2019 @ 09:00 - 23:00

Rolschaatsen in de Gashouder

Rolschaatsen in de Gashouder

Goed nieuws voor rolschaatsliefhebbers! Komende zondag kun je rolschaatsen in de Gashouder op het Westergasterrein. Van negen uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds kun je met je rolschaatsen rondjes skaten in het historische gebouw op het Westergasterrein. Trapauto’s, autopetten, kinderfietsjes, rolschaatsen, skates, vliegende hollanders en eenwielers zijn allemaal van harte welkom. Helaas geldt dat niet voor skateboards (wij kunnen er ook niks aan doen).

Geen verkoop van lidmaatschappen

In het verleden verkocht Vereniging Pssst lidmaatschappen. Op het moment hebben zij besloten daar tijdelijk mee te stoppen. Voor iedereen die in het verleden een lidmaatschap heeft aangeschaft: deze blijft (natuurlijk) geldig en begeleiders en opa’s en oma’s mogen gratis naar binnen.

Over De Westergasfabriek

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. De fabriek ligt gelegen op het Amsterdamse Westergasterrein. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

Ontmoeting

De Westergasfabriek biedt ruimte aan creatieve, culturele en innoverende ondernemers. Daarmee willen ze een breed publiek inspiratie en ontspanning bieden in een avontuurlijke, duurzame en vriendelijke omgeving. Zowel lokaal, nationaal als internationaal wilt de Westergasfabriek een ontmoetingsplaats zijn voor ondernemende mensen met vernieuwende gedachten.

Neem een kijkje op de website van de Westergasfabriek voor alle ins en outs met betrekking tot dit evenement.

vrijetijdamsterdam.nl

LEUKE DINGEN DOEN IN AMSTERDAM 23/24 FEBRUARI 

Gegevens

Datum:
24 februari 2019
Tijd:
09:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland + Google Maps