6.4 C
Amsterdam
vrijdag, 10 april 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Podcast VondelCS – Amsterdam Dance Event

17 oktober 2019 @ 20:00 - 22:00

Amsterdam Dance Event – Podcast Vondel CS

Podcast VondelCS – Amsterdam Dance Event

Er vindt een Podcast plaats bij VondelCS! In het prachtige gebouw dat is gelegen in het Vondelpark vindt donderdag 17 oktober een speciale ADE versie van Podcast & Chill plaats. Tijdens ‘ADE x De Machine’ kunnen dance-liefhebbers een live podcast sessie bijwonen over de wereld van de dance-industrie met de 3VOOR12 muziekpodcast ‘De Machine‘.

Samenwerking ADE, 3VOOR12 én VondelCS

“De aankomende Podcast & Chill vindt plaats door een leuke samenwerking van ADE, Podcast & Chill en VondelCS. “De organisatie van ‘De Machine’ was meteen enthousiast toen we ze benaderden”, liet de organisatie van Podcast & Chill onlangs weten aan Vrije Tijd Amsterdam.

Populair en toonaangevend

3VOOR12 is een populair en toonaangevend muziekplatform. Ze zijn onderdeel van de VPRO.Deelnemers aan de Podcast & Chill kunnen een gezellige sfeer, hapje & drankje verwachten. Deze podcast avond bij VondelCS is voor de elektronische muziekliefhebber.

Lex Hes en Essam Jansen

Gasten die aan zullen schuiven zijn onder andere Lex Hes en Essam Jansen van E&A Events. Zij worden de meester-uitrollers van de Nederlandse dancewereld genoemd en verwierven bekendheid met het concept Don’t Let Daddy Know, dat inmiddels wereldwijd wordt georganiseerd.

Over Podcast & Chill bij VondelCS

In het souterrain van VondelCS hebben ze een podcaststudio die zowel professioneel als erg laagdrempelig is. De meest fantastische podcastmakers komen hierdoor dagelijks bij VondelCS binnen. Voorbeelden hiervan zijn Cineville podcast, de Eeuw van de Amateur, de Jortcast en Dipsaus.

Succesvolle avonden

Het idee om tijdens het Amsterdam Dance Event live podcastopnames met publiek te organiseren is daaruit voortgekomen en meerdere malen succesvol gebleken. ‘Podcast & Chill’ is uiteraard een knipoog naar het ‘Netflix & Chill’ en is bedacht door Julia van Alem en Steven Driehuis. Zij zijn oud VondelCS-ers.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd blog: Amsterdam Dance Event 2019

Gegevens

Datum:
17 oktober 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.avrotros.nl/over-avrotros/vondelcs/home/

Locatie

VondelCS Media en Cultuur LAB
Vondelpark 3
Amsterdam, Noord-Holland 1071 AA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vondelcs.nl