16.6 C
Amsterdam
zondag, 20 september 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkeren in Amsterdam – ADE 2019

21 oktober 2019

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every 6 days that begins at 11:00, repeating until 22 oktober 2019

Parkeren in Amsterdam - ADE 2019

Parkeren in Amsterdam – ADE 2019

Ben jij op zoek naar een plek in Amsterdam om te parkeren tijdens het Amsterdam Dance Event? Dan kunnen we je verblijden met geweldig nieuws. ADE liefhebbers die voornemens zijn het Amsterdam Dance Event 2019 met hun auto te bezoeken, kunnen gebruik maken van een heerlijke parkeerdeal. Deze deal maakt het mogelijk om te parkeren bij RAI Amsterdam, waarna je vervolgens per leenfiets de stad in kunt gaan.

Prachtige parkeerdeal

De speciale parkeerdeal is bedacht door het bedrijf Mobian Global. De enorm handige actiedeal ‘Park, bike & dance at ADE 2019’ geldt voor de periode van 15 tot en met 21 Oktober 2019. Geïnteresseerden kunnen via de website www.amsterdam-parkeren.nl tijdens ADE hun auto parkeren op het parkeerterrein van de RAI. Hierna kun je gebruik van een handige leenfiets.

Goedkoop parkeren en flexibel de stad in

Op die manier kunnen dance-liefhebbers goedkoop parkeren in de stad én zijn ze flexibel om met de fiets de conferentie en leukste feestjes te bezoeken. Een betere en flexibelere reismogelijkheid bestaat er niet”, vertelde een woordvoerder van het bedrijf tegenover Vrije Tijd Amsterdam.

ADE start woensdag 16 oktober

Het allergrootse muziekfestival en zakelijke conferentie start aankomende woensdag 16 oktober 2019. Tijdens het muzikale spektakel worden meer dan tweeduizend muziekartiesten en zeshonderd sprekers verwacht. Deze muziekprofessionals en vertellers verspreiden zich in de stad over maar liefst 200 locaties.

Recordaantal bezoekers

ADE verwelkomde in 2018 een recordaantal bezoekers. Zo waren er meer dan 400.000 dance-liefhebbers, afkomstig uit meer dan honderd landen. Naar schatting wordt dit aantal in 2019 overtroffen. Van de 400.000 dance-fanatiekelingen zullen er veel mensen per auto komen.

Perfecte mogelijkheid

In alle opzichten een perfecte mogelijkheid om je auto bij RAI Amsterdam te parkeren en vervolgens op de fiets naar de conferentie of leuk feest te gaan!

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons speciale blog over Amsterdam Dance Event 2019

Gegevens

Datum:
21 oktober 2019
Evenement Categorie:
Site:
http://amsterdam-parkeren.nl/airport-parking/amsterdam-dance-event/

Locatie

Locatie – RAI – Amsterdam – ZUID
Europaplein 2-22
Amsterdam, Noord-Holland 1078 GZ Nederland
+ Google Maps
Site:
www.rai.nl/nl