26.8 C
Amsterdam
zaterdag, 8 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parken in Amsterdam – dagje in het Amstelpark

9 juni 2019 - 1 oktober 2019

Parken in Amsterdam - dagje in het Amstelpark Parken zijn er in Amsterdam in overvloed. Heerlijk nu het lente is, en de zomer ons tegemoet komt. Ben jij een lekker dagje vrij en wil je een van de parken in Amsterdam bezoeken. Overweeg eens een bezoekje aan het Amstelpark in Amsterdam-Zuid.

Parken in Amsterdam – dagje in het Amstelpark

Parken zijn er in Amsterdam in overvloed. Heerlijk nu het lente is, en de zomer ons tegemoet komt. Ben jij een lekker dagje vrij en wil je een van de parken in Amsterdam bezoeken. Overweeg eens een bezoekje aan het Amstelpark in Amsterdam-Zuid.

Amstelpark, één van de mooie parken in Amsterdam

Het Amstelpark is een park in Zuid dat is gelegen aan de rand van Amsterdam. De recreatiegelegenheid ligt tussen de Amsteldijk en Buitenveldert. In tegenstelling tot een groot aantal parken in de stad waar je voornamelijk kunt neerploffen in het gras zijn er in het Amstelpark een hoop leuke dingen te doen.

 

De Amsteltrein, doolhof en rosarium

Zo kunnen kinderen zich gezellig rond laten reiden in de Amsteltrein, is er een doolhof, rosarium en een midgetgolfbaan! Het zijn enkele tipjes van de sluier. Als je alles wilt weten kun je het beste zelf eens een gezellig kijkje gaan nemen in dit park in Amsterdam Zuid.

Leuk in de buurt

Een leuke tip in de buurt is het terras van Restaurant Klein Kalfje. Deze horecagelegenheid is gelegen aan de Amsterdamse Amstel, op het terras heb je een prachtig uitzicht op het water. Soms fietsen we er langs en dan zien we er vrolijke mensen zitten, en obers die met flessen wijn en champagne in koelers af en aan lopen. We hebben trouwens nog meer tips m.b.t. terrassen in Amsterdam Zuid.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Begin:
9 juni 2019
Einde:
1 oktober 2019
Evenement Categorie: