10.3 C
Amsterdam
donderdag, 4 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – NOODLANDING – Special X-mas Edition!

20 december 2018 @ 23:30 - 05:00

Paradiso - Uitgaan in Amsterdam - NOODLANDING - Special X-mas Edition!

Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – NOODLANDING – Special X-mas Edition!

Als je gek bent op uitgaan in Amsterdam moet je eigenlijk wel bij NOODLANDING zijn geweest in de Paradiso aan de Weteringschans. Bij VTA hebben we het ook met de paplepel ingegoten gekregen. Niet te letterlijk nemen want natuurlijk heeft de Paradiso net zoals de andere uitgaansgelegenheden in ons aller Mokum een minimum leeftijd grens om er binnen te komen. Heb je dat dan kun je een vette avond tegemoet gaan met resident-dj’s Arnold & Willem en Kiss All Hipsters!

Super leuk nieuws de kerstvakantie is begonnen dus reden om los te gaan!

Wist je trouwens dat de kerstvakantie in Amsterdam is begonnen. En het jaar zit er bijna op! Redenen genoeg om donderdags met de voetjes van de vloer te gaan tijdens Noodlanding.

Bijna zes uur lang dansen in de Paradiso Amsterdam

Jawel, 5,5 uur lang is het qua muziek Pop, Hiphop, Indie & Electronica wat de klok slaat! Met andere woorden bijna 6 uur lang compleet uit je dak gaan in de Paradiso.

Bereikbaarheid Paradiso

Een groot deel van de Amsterdammers zal zonder enige twijfel de fiets pakken als ze een evenement in de Paradiso bezoeken. Aan de rechterzijde van Paradiso bevindt zich een gratis fietsenstalling. Die is 24 uur geopend en niet geheel onbelangrijk, deze wordt permanent bewaakt. Het is maar dat u het weet dames en heren!

Mocht je buiten de stad wonen en met het openbaar vervoer naar Amsterdam willen komen dan zijn er legio aan opties. Het advies van Vrije Tijd Amsterdam is reis via Centraal Station of via Amsterdam Zuid. Via deze twee Amsterdamse stations heeft u de mogelijkheid om met de Noord/Zuid lijn (nummer 52) naar de Paradiso te reizen. Het is echt maar enkele minuutjes reizen met de Noord/Zuid lijn. U stapt uit bij halte Vijzelgracht. Vanaf daar is het enkele minuten wandelen.

U kunt ook per tram reizen. Stapt u dan uit bij Amsterdam Amstel of bij het Centraal Station en stap op tram 2, 11 of 12. Let op 12 gaat alleen via Amsterdam Amstel. Maar, check altijd voor de zekerheid of de informatie nog klopt. Checken kunt u doen via 9292.nl.

Maak er een mooie avond uitgaan in Amsterdam van allemaal!

vrijetijdamsterdam.nl

PS Pssssttttt…… Je kunt trouwens geld besparen op de kaartjes, check dan de volgende FB link van de organisatie, want wij gaan het niet verklappen ? https://www.facebook.com/events/266138470718444/

Gerelateerde events – uitgaan in Amsterdam – Paradiso

20-12-2018 Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – NOODLANDING – Special X-mas Edition!

21-12-2018 Paradiso – uitgaan in Amsterdam – Square at Paradiso

29-12-2018 Paradiso – uitgaan in Amsterdam – Keihard techno silent disco Paradiso

24-1-2019 Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – Boef in Paradiso

 

 

Gegevens

Datum:
20 december 2018
Tijd:
23:30 - 05:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.paradiso.nl/nl/

Locatie

Paradiso event locatie in Amsterdam
Weteringschans 6-8
Amsterdam, Noord-Holland 1017 SG Nederland
+ Google Maps
Website:
www.paradiso.nl

Organisator

Paradiso Amsterdam
E-mail:
info@paradiso.nl
Website:
http://www.paradiso.nl