12 C
Amsterdam
donderdag, 19 september 2019
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – Boef in Paradiso (verplaatst)

24 januari @ 22:00 - 01:00

Paradiso - Uitgaan in Amsterdam - Boef in Paradiso (verplaatst)

Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – Boef in Paradiso (verplaatst)

Het zou eigenlijk al 29 september 2018 ‘moeten’ zijn dat Boef op de stijl zoals alleen hij dat kan het publiek in Paradiso Amsterdam op een vette show zou trakteren. Maar, doordat de release van zijn nieuwe album op zich liet wachten is het concert van Boef in de Paradiso uitgesteld.

Ach, wie wat bewaard die heeft wat zullen we maar denken. Want 24 januari 2019 gaat Boef zijn fans hoogstwaarschijnlijk verrassen met een mooi optreden vanaf het legendarische podium van de Paradiso.

Had je destijds al een kaart aangekocht?! Niks aan het handje hoor… Reeds gekochte kaarten voor het oude concert blijven geldig of kunnen t/m 23 januari 2019 worden geretourneerd bij Ticketmaster. De keuze is aan jou!

Boef is in Nederland momenteel populairder dan ooit. Naast rappen focust de artiest zich ook op zijn goed draaiende YouTube kanaal met enkele honderdduizenden volgers.

Wat is de route naar de Paradiso?

Woon je in de stad of dicht bij Mokum? Stap lekker op de fiets adviseren wij je dan. Aan de rechterzijde van Paradiso bevindt zich een gratis fietsenstalling. Die is 24 uur geopend en niet geheel onbelangrijk, deze wordt permanent bewaakt. Dan denk je ook nog eens aan het milieu!

Mocht je buiten de stad wonen kun je natuurlijk op de racefiets springen maar als u voor een andere logistieke oplossing zorgt begrijpen wij dat ook, hoor!

Er zijn zat keuzemogelijkheden als u met het openbaar vervoer naar Amsterdam wilt komen. Het advies van VTA is reis via Amsterdam Centraal Station of via station Amsterdam Zuid. Via deze twee Amsterdamse stations heeft u de mogelijkheid om met de Noord/Zuid lijn (nummer 52) naar de Paradiso te reizen. Het is echt maar enkele minuutjes reizen met de Noord/Zuid lijn. U stapt uit bij halte Vijzelgracht. Vanaf daar is het enkele minuten wandelen. Hop, hop, zo gepiept!

U kunt ook per tram reizen. Stapt u dan uit bij Amsterdam Amstel of bij het Centraal Station en stap op tram 2, 11 of 12. Let op 12 gaat alleen via Amsterdam Amstel. Maar, check altijd voor de zekerheid of de informatie nog klopt. Checken kunt u doen via 9292.nl!

Voor alle actuele informatie waaronder de kaartverkoop kunt u het beste de facebook pagina van het event van BOEF in de gaten houden. Zie link hieronder in het rood gemarkeerd.

https://www.facebook.com/events/1187714431367379/

Maak er een mooie avond uitgaan in Amsterdam van allemaal!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde events Paradiso

20-12-2018 Paradiso uitgaan in Amsterdam noodlanding special x mas edition

21-12-2018 Paradiso – uitgaan in Amsterdam – Square at Paradiso

29-12-2018 Paradiso – uitgaan in Amsterdam – Keihard techno silent disco Paradiso

 

 

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
22:00 - 01:00
Evenement Categorie: