7.4 C
Amsterdam
maandag, 1 maart 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rollatorloop – Olympisch Stadion

4 september 2019 @ 12:00 - 15:30

Olympisch Stadion - Nationale Rollatorloop

Rollatorloop – Olympisch Stadion

Op woensdag 4 september 2019 vindt in het Amsterdamse Olympisch Stadion de tiende editie plaats van de Landelijke Rollatorloop in het Olympisch Stadion. De Nationale Rollatorloop is een jaarlijks evenement in het Olympisch Stadion waar iedereen met een rollator aan mee kan doen.

Bewegen

Onder het motto “Iedereen weet dat bewegen goed is voor de gezondheid”, heeft de organisatie weer haar best gedaan om een goed programma neer te zetten. Mensen kunnen op de dag zelf naar het Olympisch Stadion komen om zich in te schrijven voor de 400, 1000 of 2500 meter.

Imca Marina

Naast de sportactiviteiten die tijdens het evenement gaan plaatsvinden, is er nog een leuk programma. Zo komt onder andere de befaamde zangeres Imca Marina haar zangkunsten tonen en zijn er oud Hollandse spellen.

Leuke dingen

Ben je nieuwsgierig of er nog meer leuke dingen in Amsterdam te doen zijn? De redactie van Vrije Tijd Amsterdam houdt graag een oogje voor je in het zeil. Via het blog ‘leuke dingen doen in Amsterdam’ houden we je maar al te graag op de hoogte.

Tips

Organiseer jij ook een leuk evenement in Amsterdam? Wij blijven graag op de hoogte van de leuke dingen die je kunt doen in Amsterdam. Tips zijn altijd van harte welkom!

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
4 september 2019
Tijd:
12:00 - 15:30
Evenement Categorie:
Site:
http://www.rollatorloop.nl/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland