5.2 C
Amsterdam
donderdag, 2 april 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Movie preview: Beats – Amsterdam Dance Event

17 oktober 2019 @ 21:30 - 20 oktober 2019 @ 00:00

Movie preview: Beats - Amsterdam Dance Event

Movie preview: Beats vindt van 17 oktober tot en met zondag 20 oktober bij Studio/K plaats. Het evenement wordt georganiseerd in het kader van het Amsterdam Dance Event 2019. De film speelt zich af in de jaren negentig. Het Verenigd Koninkrijk werd destijds overspoeld door raves: illegale feesten met zware beats en een eindeloze voorraad drugs. De Criminal Justice Bill geïntroduceerd door de overheid in 1994 criminaliseerde het ‘verzamelen rond repetitieve beats’. Dit leidde tot massale protesten en nog meer raves.

Beats toont een onwaarschijnlijke vriendschap

Tegen die achtergrond toont Beats de onwaarschijnlijke vriendschap; tussen tieners Spanner en Johnno in een Schotse stad. De eerste woont bij zijn criminele broer, de andere staat voor een verhuizing naar een nieuwe stad met zijn gezin en zijn potentiële nieuwe stiefvader, die toevallig een agent is.

Onderwereld van anarchie, vrijheid en botsing met de krachten van orde en wet

Op hun laatste avondje uit stelen de twee vrienden geld van Spanners broer en reizen ze naar een onderwereld van anarchie, vrijheid en botsing met de krachten van orde en wet. Dit universele verhaal van vriendschap, rebellie en de onweerstaanbare kracht van de verzamelde jeugd, staat op een soundtrack die even eclectisch en opwindend is als de scène die het heeft voortgebracht.

Amsterdam Dance Event 2019

Ben je benieuwd welke leuke dingen er nog meer te beleven zijn tijdens ADE 2019? We publiceren geregeld berichten over het grootste Elektronische Dance Spektakel van de wereld. Check hiervoor ons speciale blog over het Amsterdam Dance Event.

Amsterdam Dance Event 2019 vindt dit jaar traditiegetrouw vier dagen plaats. Er wordt gestart op woensdag 16 oktober en de dance-vierdaagse zal op zondag 20 oktober ten einde zijn. In de stad vinden tijdens ADE honderden evenementen plaats. Dat is zowel overdag, ‘s avonds en tijdens de nacht.

Daarnaast heeft ADE met een conferentie weer een zakelijk tintje. Door de hele stad vinden er activiteiten in het kader van deze conferentie plaats.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Begin:
17 oktober 2019 @ 21:30
Einde:
20 oktober 2019 @ 00:00
Evenement Categorie:
Website:
https://studio-k.nu

Locatie

Studio/k
Timorplein 62
Amsterdam, Noord-Holland 1094 CC Nederland
+ Google Maps
Website:
http://studio-k.nu