7.2 C
Amsterdam
maandag, 27 januari 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leuke dingen doen – Midsummer Inspiration

23 juni 2019 @ 12:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 23 juni 2019 at 12:00

Leuke dingen doen

Leuke dingen doen – Midsummer Inspiration

Leuke dingen! “We zijn er bijna klaar voor. Vanavond gaat de vlag uit want dan beginnen we met inrichten van het café en de basis van de style scenario’s. Het wordt een geweldig MIDSUMMER’s en INSPIREREND ART & DESIGN FESTIVAL 2019. Wij hopen op enorm veel bezoekers”, aldus de enthousiastelingen van het Midsummer Inspiration festijn.

Meer leuke dingen

Komend weekend zijn er nog meer toffe dingen in Amsterdam te doen. Zo zijn er onder andere enkele leuke activiteiten in de Tolhuistuin. Je kunt ook een rondleiding volgen in het Tropenmuseum. Op het Museumplein vindt mooie topsport plaats. We schreven een speciaal blog. Wellicht is het voor jou ook leuk om dit artikel eens te lezen.

Tip voor in de agenda

En pak je agenda er maar bij. We hebben namelijk een supertip voor je. Deze tip gaat uit naar het Amsterdam Roots Festival. Van 2 tot en met 10 juli staat in de stad dit leuke festival op het programma. VTA sprak met algemeen & artistiek directeur Danka van Dodewaard, op zoek naar het verhaal achter één van de meest bijzondere festivals die onze hoofdstad rijk is.

Tips over leuke activiteiten in de stad ontvangen we altijd graag. Stuur dan een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
23 juni 2019
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://loods6.nl/agenda/midsummer-inspiration/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland