7.2 C
Amsterdam
maandag, 27 januari 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leuke dingen doen Amsterdam – komm schon Alter

22 juni 2019 @ 23:00 - 05:00

Leuke dingen doen Amsterdam - komm schon Alter

Leuke dingen doen Amsterdam – komm schon Alter

Komm schon Alter doet zaterdag met ‘Die Nacht 2019’ haar intrede in de Westerunie. Dat wordt gegarandeerd knallen in de Westerunie! Het is de after party van het festival dat overdag zal plaatsvinden bij de Tuinen van West. Het feest bij de Westerunie start zaterdag om 23:00 uur en gaat door tot 05:00 uur.

A cake without the icing

‘A festival without an afterparty is like a cake without the icing: boring if you ask me! After Das Festival, you can fulfill all your daring dancing dreams [24+] during ‘Die Nacht’. And I’m inviting Gabriel Ananda, Madmotormiquel and Arjuna Schiks to curate the night.

Also Alters, mach dich fertig for a mature closing of komm schon Alter – Das Festival 2019 during Die Nacht”, is te lezen in het officiële Facebook evenement van Komm Schon Alter.

Meer leuke dingen doen

Er zijn in Amsterdam dit weekend nog meer leuke dingen te doen. Onze redactie zat niet stil en schreef een mooi blog. Wellicht vind je dit leuk om te lezen.

Amsterdam Roots Festival

Ten slotte hebben we nog een leuke tip voor je. Binnenkort is het in Amsterdam tijd voor het Amsterdam Roots Festival. We schreven een artikel na een interview met Danka van Dodewaard, algemeen & artistiek directeur van het kleurrijke festival. Heb je ook een leuke tip? Wij ontvangen ze ontzettend graag! Stuur dan een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
23:00 - 05:00
Evenement Categorie:

Locatie

WesterUnie Amsterdam
Klönneplein 4-6
Amsterdam, Noord-Holland 1014 DD Nederland
Telefoon:
+31 (0)20 684 84 96
Website:
http://www.westerunie.nl/