21.5 C
Amsterdam
dinsdag, 4 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leuk sport / festival event: SoccerRocker bij DVVA

15 juni 2019 @ 12:00 - 03:00

Leuk sport / festival event: SoccerRocker bij DVVA

Leuk sport / festival event: SoccerRocker bij DVVA

Op zaterdag 15 juni vindt op Sportpark Drieburg alweer de 9e editie plaats van SockerRocker! SoccerRocker is een muziekfestival ontstaan vanuit een jaarlijks voetbaltoernooi georganiseerd bij de Amsterdamse voetbalvereniging DVVA.

Eerst spelen de deelnemers op de sportvelden een voetbaltoernooi. Als de ballen eenmaal zijn opgeruimd beginnen de muzikale festiviteiten. De organisatie heeft een ‘neusje’ voor aanstormend talent. “SoccerRocker breidt dit jaar uit naar drie podia waarop twintig acts te zien zullen zijn”, is te lezen op de Facebook pagina van SockerRocker.

Artiesten die door de jaren heen de revue hebben gepasseerd zijn onder andere Beans & Fatback, Claw Boys Claw, DeLikt, Birth of Joy, Pip Blom, Hallo Venray, Canshaker Pi, Afterpartees, Tusky, Fata Boom, zZz en The Miseries.

“Het muziekprogramma begint rond 17.00 uur en duurt tot ongeveer middernacht. We verkopen een zeer beperkte hoeveelheid Early Bird tickets voor 12,50 euro. Reguliere kaarten voor het hele festival zijn 15,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar en stadpashouders van de gemeente Amsterdam mogen gratis naar binnen. Ons festival biedt ruimte aan 1.750 bezoekers. Wil je zeker zijn van toegang koop je kaartje dan in de voorverkoop”, aldus de organisatie van SoccerRocker bij DVVA.

Voor alle ins en outs kun je het beste de FB-pagina van SockerRocker in de gaten houden!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd -> Leuke en gezellige sportevenementen in Amsterdam 

Gegevens

Datum:
15 juni 2019
Tijd:
12:00 - 03:00
Evenement Categorie: